Tagliatelle met zalm, courgette en roomsaus

Een pastagerecht staat snel op tafel en bijna iedereen is er dol op. Deze tagliatelle met zalm, courgette en roomsaus maak je binnen 20 minuten. Je kunt er naar hartelust mee variëren. Zie onderstaande tips!

Wereldgerecht, Pastarecepten, Visrecepten, Italiaanse recepten, Snel, Hoofdgerecht

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(18 stemmen)
7 reacties

Verdeel je liefde

  1. Sylla

    Welke roomkaas gebruik je hiervoor?

    1. Ik gebruikte eigen huismerk roomkaas van Jumbo, maar je kunt ook Philadelphia roomkaas of andere naturel roomkaas gebruiken. Maakt niet zoveel uit.

    2. Inge

      Ik vind de boursin cuisine heel lekker. Die is heel romig en fijn om mee te koken

  2. Sjakie

    Erg lekker!

    1. Leuk om te horen! 🙂

  3. plutomille

    In de ingrediëntenlijst staat een ui; in de bereiding wordt gesproken over een sjalot. Voor de smaak zal het waarschijnlijk niet veel uitmaken.
    En het belangrijkste, het smaakte uitstekend.

    1. Dankjewel voor je reactie, ik heb het aangepast! 🙂

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin