Variatietips! Je kunt de verse zalmfilet ook vervangen witvisfilet of door gerookte zalmsnippers. In plaats van courgette kun je ook verse bladspinazie gebruiken. Voor wat extra kleur (en lekkere smaak) kun je ook een in blokjes gesneden tomaat toe te voegen aan de roomsaus. Je kunt de courgette ook achterwege laten en tegelijkertijd (of apart) met de tagliatelle wat plakjes wortel en peultjes meekoken.
Tagliatelle met zalm, courgette en roomsaus

Een pastagerecht staat snel op tafel en bijna iedereen is er dol op. Deze tagliatelle met zalm, courgette en roomsaus maak je binnen 20 minuten. Je kunt er naar hartelust mee variëren. Zie onderstaande tips!
Wereldgerecht, Italiaanse recepten, Hoofdgerecht, Pastarecepten, Snel, Visrecepten
om 09:42
Welke roomkaas gebruik je hiervoor?
om 11:02
Ik gebruikte eigen huismerk roomkaas van Jumbo, maar je kunt ook Philadelphia roomkaas of andere naturel roomkaas gebruiken. Maakt niet zoveel uit.
om 09:31
Ik vind de boursin cuisine heel lekker. Die is heel romig en fijn om mee te koken
om 21:49
Erg lekker!
om 09:29
Leuk om te horen! 🙂
om 18:07
In de ingrediëntenlijst staat een ui; in de bereiding wordt gesproken over een sjalot. Voor de smaak zal het waarschijnlijk niet veel uitmaken.
En het belangrijkste, het smaakte uitstekend.
om 09:29
Dankjewel voor je reactie, ik heb het aangepast! 🙂