Tagliatelle met zalm, courgette en roomsaus

Een pastagerecht staat snel op tafel en bijna iedereen is er dol op. Deze tagliatelle met zalm, courgette en roomsaus maak je binnen 20 minuten. Je kunt er naar hartelust mee variëren. Zie onderstaande tips!

Wereldgerecht, Italiaanse recepten, Hoofdgerecht, Pastarecepten, Snel, Visrecepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(24 stemmen)
7 reacties

Verdeel je liefde

  1. Sylla

    Welke roomkaas gebruik je hiervoor?

    1. Ik gebruikte eigen huismerk roomkaas van Jumbo, maar je kunt ook Philadelphia roomkaas of andere naturel roomkaas gebruiken. Maakt niet zoveel uit.

    2. Inge

      Ik vind de boursin cuisine heel lekker. Die is heel romig en fijn om mee te koken

  2. Sjakie

    Erg lekker!

    1. Leuk om te horen! 🙂

  3. plutomille

    In de ingrediëntenlijst staat een ui; in de bereiding wordt gesproken over een sjalot. Voor de smaak zal het waarschijnlijk niet veel uitmaken.
    En het belangrijkste, het smaakte uitstekend.

    1. Dankjewel voor je reactie, ik heb het aangepast! 🙂

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin