Heb je vragen, opmerkingen of misschien een leuke tip? Laat het ons weten!
Δ
Als ik even niet weet wat ik moet koken dan maak ik pasta. Ik heb altijd pasta in de...
Deze romige pasta met cherrytomaat-mascarponesaus is ideaal om te maken als je weinig tijd hebt. Hij staat in een mum...
Hoewel ik maar een enkele keer jam eet — meestal op zondagmorgen, op een geroosterde boterham met gezouten roommboter —, vind ik...
Deze aardappel-venkelsalade stond direct na de eerste hap met stip op mijn favorietenlijst: hij is heerlijk fris van smaak en...
Haal de smaak van Griekenland op je bord met deze kip souvlaki! Heerlijke stukjes kip gemarineerd in Griekse smaakmakers...
Wil je gezond, lekker en licht eten? Dit is één van mijn favoriete gerechten die ik maak als ik...
“Kan ik nog iets meenemen?”, vraag ik aan mijn moeder door de telefoon. We hebben net een datum geprikt voor...
Malse stukjes kipfilet in een romige stroganoffsaus met paprika, champignons en sugarsnaps. Dit is — naast nasi goreng —...
In knoflookolie gemarineerde worstspiezen met champignon en paprika voor op de barbecue. Deze barbecue-worstspiezen maak heel snel en eenvoudig met kant-en-klaar...
Koken op camping was nog nooit zo leuk en makkelijk: ik stel je voor aan mijn romige eenpanspasta met...
Soms zijn er van die dagen dat ik snak naar groene blaadjes. Even een dagje geen zwaar op de...
Het moest er eens van komen. Na de populaire kapsalon en kipsalon is het nu tijd voor de vissalon!...
Onlangs kreeg ik van een KeukenLiefde-bezoeker de vraag of ik niet een lekker recept kon delen voor pilav met...
Kaastortellini is echt één van mijn guilty pleasures: ik kan met gemak een heel pak tortellini in mijn eentje opeten....
In elke supermarkt kom je ze nu tegen: groenrode rabarberstengsels! Hun friszure lentesmaak vind ik onweerstaanbaar en als ze...
Ik ben dol op croque-monsieur. Een veredelde Franse ham-kaastosti verrijkt met romige bechamelsaus, goudbruin gegratineerd in de oven. Hemels...
Klik hier als je de video niet kan zien — De traditioneel Franse tarte tatin — omgekeerde appeltaart —...
Gesponsord — Onlangs werd ik door Castello uitgedaagd tot het koken van een lekker recept met hun Castello Burger...
Na het succes van mijn zelfgemaakte kebab kruidenmix ging ik aan de slag met mijn favoriete afhaalgerecht: kip kebab...