Toffeesaus

Met maar drie (1,2, 3!) ingrediënten maak je deze superlekkere toffeesaus, ook wel karamelsaus genoemd. Ik maakte hem voor deze monchoutaart met gebakken kaneelappeltjes, maar hield daarna flink wat over. Geen straf hoor. Als je hem bewaard in een goed afsluitbare pot in de koelkast kun je hem wel enkele weken bewaren. Heerlijk over bijvoorbeeld een bolletje ijs, een lepeltje door de vla, of drizzle een beetje over een glas zelfgemaakte ijskoffie (recept komt donderdag online). Genieten! 

Basisrecepten, Sauzen, Gebak, Dessert, Zoete keuken, Zoet

Reserveer ons nieuwste kookboek: FAMILIEGERECHTEN

Reserveer hier ons nieuwe kookboek FAMILIEGERECHTEN

Medio september komt ons nieuwe kookboek FAMILIEGERECHTEN uit! Reserveer hem nu en hij valt straks als een van de eerste bij jou op de deurmat! 

Bestel nu!

(0 stemmen)
3 reacties

Verdeel je liefde

  1. Jordy

    Hoi Annemiek,

    Groot fan van jullie site, en (bijna) alles lukt. Maar vandaag niet, ik heb (nadat het mis ging heb ik gegoogeld) tijdens het opwarmen de suiker geroerd. En dat schijnt dus een doodzonde te zijn, wist ik niet. Nou ja wellicht een tip om erbij te zetten.

    Groet Jordy

    ps we hebben deze week een toetjes contest, met toetjes van keukenliefde. De meningen zijn verdeelt in het gezin, maar tot nu toe is er geen twijfel over de winnaar: de aarbeien tiramisu…..heerlijk!!

    1. Hoi Jordy, leuk om te horen dat je fan bent! Wel balen dat dit recept mislukte maar bedankt voor de tip! Ik heb het erbij gezet! 🙂 PS Wat leuk een toetjes contest! 🙂

  2. Suzan

    Kan je deze karamelsaus ook gebruiken in het recept van de milionaire shortbread? Groetjes Suzan

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin