Tomaat en feta pasta (TikTok-recept)

Volgens mij heeft heel Nederland deze populaire TikTok pasta al een keer gemaakt. Ik ben niet zo van de hypes en over deze pasta was ik eerst een beetje scepsis. Toch won mijn nieuwsgierigheid het en besloot ik hem te maken. Het recept is supermakkelijk. Makkelijker dan dit wordt koken echt niet. Ik schrok wel van de eerste hap. Zo zuur! Gelukkig was dat makkelijk op te lossen met een flinke kneep honing. Dat maakt de smaken zachter en ronder en echt lekker als je het mij vraagt. Hoeveel honing je toevoegt is afhankelijk van welke feta je gebruikt. De ene is namelijk zuurder dan de andere. Zie ook de onderstaande variatietips! 

Hoofdgerechten, Ovenrecepten, Pastarecepten, Vegetarische recepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu alvast reserveren, verwacht vanaf 2-9-2024!

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(27 stemmen)
Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde