Top 7 snelle recepten!

Top 7 snelle recepten!

Jippie! Het is weer vrijdag! Hebben jullie weer een beetje zin in het weekend? Ik zit te springen op mijn stoel, want ik kan niet wachten om jullie te enthousiastmeren voor deze top 7 met lekkere en snelle recepten! Daar kun je er tenslotte nooit genoeg van hebben.

Het gerecht op nummer 1 in deze lijst – de pasta met garnalen in pesto-roomsaus – hebben Johan en ik voor het eerst gemaakt bij Vapiano in Amsterdam, waar wij deelnamen aan een workshop barista en pasta maken. Ook bij Vapiano is dit gerecht immens populair, want het is hun best verkochte pastagerecht! De Italiaanse kipfilet uit de oven op nummer 2 is nog zo’n topgerecht. Onlangs maakte ik hier trouwens ook een heerlijke variant op die minstens net zo lekker is (onze social media kanalen ontploften toen ik het recept online plaatste). Oh, en wat ben ik blij dat de nasi op 3 staat! Echt. Zelfs de nasi van de afhaalchinees kan hier niet aan tippen.

Nu kan ik nog wel even doorgaan met het prijzen van onderstaande top 7 (want ook de overige vier recepten zijn regelrechte toppers!), maar ik heb liever dat jullie ze zelf uitproberen. Ik weet namelijk zeker dat jullie mijn enthousiasme zullen delen!

1.Pasta met garnalen in pesto-roomsaus

2.Italiaanse kipfilet uit de oven met bruschetta

Italiaanse kipfilet uit de oven met bruschetta

3.Nasi goreng

Nasi goreng

4.Gezonde Kipsalon

Gezonde Kipsalon

5.Shoarmataart van het bakblik

Shoarmataart van het bakblik

6.Knoflookgarnalen van Gordon Ramsay

Knoflookgarnalen van Gordon Ramsay!

7.Pasta met boursin, spinazie en kip

Pasta met boursin, spinazie en kip

Best bekeken recepten, Hoofdgerechten, Snelle recepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu alvast reserveren, verwacht vanaf 2-9-2024!

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(0 stemmen)
Eén reactie

Deel je liefde

  1. Belinda

    Op Koningsdag ga ik de kipsalon en de shoarmataart maken. Ik heb onze vrienden met de kids uitgenodigd om te komen eten. Dat moet helemaal goed komen. De kipsalon heb ik al eens gemaakt. Ben ook erg benieuwd naar de shoarmataart.
    Groet, Belinda

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde