Uitsmijter carpaccio

Genieten van een uitgebreide lunch buiten de deur zit er voorlopig nog niet in helaas. Maar ook thuis kun je een feestje van je lunchmoment maken. Wat denk je bijvoorbeeld van deze uitsmijter carpaccio! Geroosterd brood belegd met carpaccio en geserveerd met een gebakken eitje. Onderstaande hoeveelheden zijn voor twee personen als lunch, maar je kunt hem ook voor één persoon als avondeten serveren. Ik denk dat je niemand zult horen klagen… 🙂 

Menu, Lunch

Ingrediënten

  • 2 sneetjes brood naar keuze
  • Beetje mayonaise om brood te besmeren
  • 1 verpakking carpaccio à 2 porties
  • 2 handjes slamix
  • 2 eieren
  • Beetje olie of boter om in te bakken

Nodig

  • Koekenpan

 

 

Bereiding

  1. Rooster het brood lichtjes en besmeer met een beetje mayonaise.
  2. Hussel de sla om met een de helft van de dressing die in het pak carpaccio zit bijgevoegd. Beleg de boterhammen elk met een handje sla en verdeel de carpaccio eroverheen. Bestrooi met een beetje peper en zout uit de molen.
  3. Bak ondertussen de eieren in een koekenpan met een klein scheutje olie. Bestrooi met zout en peper. Leg op elke boterham een gebakken ei.
  4. Bestrooi met de pijnboompitten, parmezaanse kaas en de overige dressing uit de carpaccioverpakking. Serveer direct.

Uitsmijter carpaccio

Uitsmijter carpaccio

Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin