Unboxing Jumbo

Gesponsord — Jumbo heeft iets leuks dit jaar! Vijf topchefs maken een kerstklassieker met een Jumbo kerstproduct in de hoofdrol en gaan dit recept met je delen. Eén van die topchefs stuurde mij een uitdaging. Op een wel heel originele manier …

… Uitgedaagd door sterrenchef Martin Kruithof! Patron-cuisinier van 2-michelinsterrenrestaurant De Lindenhof in Giethoorn. Wat een eer! Ook wel lastig hoor, want ik sleutel liever niet aan het recept van succes. Vanilleroomijs met warme vruchten: in mijn ogen pure perfectie waar niets aan valt toe te voegen.

Martin bedacht dit recept voor Jumbo die met zijn assortiment vooral de focus legt op gezond, vers, gemak én goedkoop.

Omdat de kerstperiode elk jaar weer een razend drukke tijd is voor Keukenliefde, houd ik ons eigen kerstmenu het liefst eenvoudig en simpel. Naast familiebezoekjes plannen we meestal één dag thuis voor onszelf in. Samen met man en dochter bereid ik dan een eenvoudig driegangenmenu zonder poespas. Een lekkere zalmtartaar op toast, garnalencocktail of carpaccio vooraf, een mooi stuk vis, vlees op kip uit de oven als hoofdgerecht en als klapper op de vuurpijl vanilleroomijs met warme vruchten!

Benieuwd hoe ik Martins kerstklassieker heel eenvoudig een extra feestelijk tintje geef? Houd dan deze week KeukenLiefde in de gaten. Meer heerlijke kerstrecepten van topchefs vind je op Jumbo.

Een kijkje in de keuken, Inspiratie, Kookvideo's

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu alvast reserveren, verwacht vanaf 2-9-2024!

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde