Achter de schermen week 50

Achter de schermen week 50

Elke week gun ik je een kijkje achter de schermen bij KeukenLiefde. Geen gestileerde of opgeleukte foto’s van ons leven maar rauw beeldmateriaal, KeukenLiefde unplugged dus … komt ie!

Wil je niks missen? Volg ons live op Instagram! Heb je zelf ook een leuke foto gemaakt van een KeukenLiefde-gerecht? Deel hem dan op Instagram onder vermelding van #keukenliefde. Je foto wordt dan automatisch vertoond op de KeukenLiefde-homepage!

Maandag

Vanavond wordt er niet zelfgekookt maar thuisbezorgd. Een lekker schnitzeltje van de Schnitzel Koning!

Achter de schermen week 50 Achter de schermen week 50

Ik kies de schnitzel met brie, walnoten en honing. Jum!

Dinsdag

Vandaag staan er twee kerstrecepten op de planning. Ik maak een vegetarisch hoofdgerecht bestaande uit couscous met kerrie, veel verse groente, amandelschaafsel en warme feta. Een heerlijk alternatief voor vis of vlees. En een stuk vriendelijker voor de portemonnee. Ook niet verkeerd toch?

En ik maak chocolademousse. De lekkerste ooit! Op het kaasplankje na mijn favoriete dessert. Beide recepten komen deze week nog online.

Woensdag

Vanavond staan er kliekjes op het menu: spruitjes, aardappel-knolselderijpuree, stoofperen en kipschnitzels. Ja, wij zijn dol op schnitzel. 🙂

Donderdag

Nog meer kliekjes. We maken de couscous met feta op en eten er een, uhm, schnitzeltje bij.

Vrijdag

Onze kleine keuken staat vol met dozen en pakketjes die ik ontving. Tijd voor een opruiming.

Ik hoef ’s avonds niet te koken. Johan en ik gaan met vrienden uit eten in Restaurant bij Casper in Tiel. Ella-Marie logeert bij de ouders van Johan. We nemen allemaal het driegangenverrassingsmenu (wat een woord). Erg lekker!

Zo gezellig, al die lichtjes in de stad. Ik word er blij van!

Zaterdag

Ella-Marie komt morgen pas weer thuis en dus maak ik van de gelegenheid gebruik om te werken. Johan doet huishoudelijke klusjes (de schat!) en boodschappen en volgt daarna mijn voorbeeld. Voor we het weten is het ’s avonds zeven uur en moeten we nog eten. We besluiten wat af te halen (nog één keer dan) en een filmpje aan te zetten.

Whoopsie…

Zondag

Johan zijn ouders brengen Ella-Marie ’s middags weer thuis. Voor het avondeten maak ik gestoofde rodekool, gebraden varkensrollade met honing-mosterdjus en aardappels uit oven. Feestmaal!

Dat was het weer voor deze week!

Ga jij ook iets lekkers koken?

Deel een foto van jouw gerecht op InstagramFacebook, of Twitter met #keukenliefde. (Als je dit op Instagram doet wordt je foto automatisch vertoond op onze homepage in de rechter side bar.) Ik kijk ernaar uit om te zien wat voor lekkers jij op tafel tovert!

Volg je mij ook op YouTube? Elke zaterdag deel ik daar een nieuwe kookvideo met je! Abonneer je hier! (Het is gratis en uitschrijven kan op ieder moment.)

Een kijkje in de keuken, Inspiratie

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde