Vanaf vandaag verkrijgbaar bij Lidl: Grands Vins de France

Vanaf vandaag verkrijgbaar bij Lidl: Grands Vins de France

Vanaf vandaag liggen ze in de winkels van Lidl; de Grands Vins de France. Gedurende twee weken worden er ruim vijftig uitzonderlijk goede Franse wijnen aangeboden buiten het reguliere assortiment. De flessen variëren van zeer betaalbare ontdekkingen tot enkele bekende topnamen, allemaal geproefd en goedgekeurd door Jan-Willem van der Hek, Nederlands Beste Sommelier.

Vanaf 18 september tot en met 1 oktober biedt Lidl Nederland mooie wijnen uit onder andere Bordeaux, Bourgogne, Loire en de Elzas aan voor prijzen van € 3,33 tot € 39,99. Een groot aantal van deze wijnen is verkrijgbaar in alle filialen. Daarnaast is er ook een speciale selectie gemaakt die in 85 grotere filialen verkrijgbaar is, deze zijn te herkennen aan een speciaal label in de sfeervolle brochures. In het assortiment van 2014 bevinden zich wereldberoemde namen als Château Giscours, Les Hauts du Tertre maar ook tophuizen uit Puligny-Montrachet, Meursault, Côte Rôtie en Pouilly-Fumé.

“Ondanks dat er over de hele wereld wijn wordt geproduceerd, zijn de wijnen uit de bekende Franse streken een voorbeeld voor vele wijnen in de wijnwereld. Het is fantastisch dat Lidl haar klanten verrast met een brede keuze aan kwalitatief hoogwaardige wijnen. Lidl maakt het voor een zeer ruime groep toegankelijk om heel bijzondere wijnen te proeven’’, aldus Jan Willem van der Hek.

De informatie over de wijnen van ‘Grands Vins de France’ is gebundeld in een boekje dat verkrijgbaar is bij Lidl. Hierin zijn de wijnen overzichtelijk ingedeeld per regio en voorzien van een heldere uitleg van Jan-Willem van der Hek. Daarbij wordt er bij iedere wijn in hoofdlijnen verteld hoe deze is gemaakt en bij welk soort gerecht de wijn geschonken kan worden.

Primeur
Met de ‘Grands Vins de France’ weken is Lidl de eerste supermarkt die een dergelijk wijnaanbod op de winkelvloer aanbiedt. Het assortiment bevat wijnen die je zelden in een supermarkt ziet staan én al helemaal niet tegen deze scherpe prijzen. Hierdoor maakt Lidl het voor een zeer ruime groep wijnliefhebbers toegankelijk om heel bijzondere wijnen te proeven.

Geen categorie

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(0 stemmen)
Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde