Vanillesaus (kookvideo)

Tot mijn verbazing ontdekte ik dat er nog geen recept voor vanillesaus op KeukenLiefde stond. En dat terwijl het op KeukenLiefde vol staat met recepten waarbij je deze heerlijke dessertsaus kunt serveren. Denk aan de bekende apfelstrudel, of heerlijk appelgebak.

Je kunt deze vanillesaus zowel warm als koud gebruiken. Wil je de afgekoelde vanillesaus later opnieuw opwarmen, doe dit dan kort in de magnetron of in een kookpannetje op laag vuur. Laat de vanillesaus niet meer koken, want dan gaat hij schiften. Je kunt de vanillesaus afgedekt in de koelkast circa een week bewaren.

Bekijk de video hierboven en ga aan de slag!

Basisrecepten, Kookvideo's, Sauzen, Thema recepten, Dessert, Gebak, Kerstrecepten, Zoete keuken, Zoet

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin