Voor KeukenLiefde krijg ik af en toe producten opgestuurd die ik zelf niet zo snel zou kopen. Vegan kaas en vegan tonijnsalade bijvoorbeeld. De vegan tonijnsalade had ik op een cracker gesmeerd en vond ik erg lekker. Aan de vegan kaas moest ik erg wennen. Kaaskop als ik ben kan er voor mij toch niks tippen aan echte kaas. Omdat ik ook benieuwd was naar de smelteigenschap van de vegan kaas maakte ik deze vegan tuna melt tosti. De vegan kaas smelt erg goed. Beter zelfs dan gewone kaas en transformeerde in een soort kaassaus. Jumm! Voor deze tosti vond ik dat een dikke plus. Ik bakte de tosti knapperig en goudbruin in de koekenpan, maar je kunt hem ook bakken in de oven (bovenkant van het brood besmeren met een beetje plantaardige boter), of in het tosti-ijzer.
Menu, Wereldgerechten, Amerikaanse recepten, Lunchrecepten
Deel je reactie