Vegan tuna melt tosti

Voor KeukenLiefde krijg ik af en toe producten opgestuurd die ik zelf niet zo snel zou kopen. Vegan kaas en vegan tonijnsalade bijvoorbeeld. De vegan tonijnsalade had ik op een cracker gesmeerd en vond ik erg lekker. Aan de vegan kaas moest ik erg wennen. Kaaskop als ik ben kan er voor mij toch niks tippen aan echte kaas. Omdat ik ook benieuwd was naar de smelteigenschap van de vegan kaas maakte ik deze vegan tuna melt tosti. De vegan kaas smelt erg goed. Beter zelfs dan gewone kaas en transformeerde in een soort kaassaus. Jumm! Voor deze tosti vond ik dat een dikke plus. Ik bakte de tosti knapperig en goudbruin in de koekenpan, maar je kunt hem ook bakken in de oven (bovenkant van het brood besmeren met een beetje plantaardige boter), of in het tosti-ijzer.

Menu, Wereldgerechten, Amerikaanse recepten, Lunchrecepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(2 stemmen)
Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde