Vlog: KeukenLiefde op de camping en citytrip Siena en Florence

Stop de tijd. De vakantie vliegt veel te snel voorbij!

Onze tweede week vakantie op camping Norcenni Girasole Club in Toscane zit er bijna op. Wat hebben we het weer goed naar ons zin gehad! We maakten stedentrips naar Florence en Siena en vermaakten ons verder op de camping. Kijk mee naar onze avonturen:

Komende zondagochtend vertrekken we voor een laatste week vakantie naar Zuid-Frankrijk, waar we verblijven in een appartement in Cannes. Zonder kids club, mini-disco en keuze uit tientallen glijbanen zal Ella-Marie zich snel vervelen. Maar gelukkig komt oma! 🙂 Op het vliegveld van Nice halen we Johan zijn moeder op. Die viert gezellig een weekje vakantie met ons mee.

Arme opa. Die moet gewoon doorwerken.We zullen aan je denken paps!

Natuurlijk staan er tijdens ons verblijf in Frankrijk bezoekjes aan Cannes, Monaco en Saint-Tropez op de planning (Nice laten we maar even aan ons voorbijgaan) en verder zien we wel. De laatste week van onze vakantie zal vooral in het teken staan van ontspanning en plezier. Ik kijk er naar uit!

PS Ik zit eraan te denken om na de vakantie aparte blogposts te schrijven over de door ons bezochte steden. Parkeertips, hotspots etc. Lijkt je dat leuk, of zie je liever alleen recepten? Ik hoor het graag. Jij bepaalt!

Vlog: KeukenLiefde op de camping en citytrip Siena en Florence

K♥L ontdekt ..., Kookvideo's, Persoonlijk, Reizen

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu alvast reserveren, verwacht vanaf 2-9-2024!

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

2 reacties

Deel je liefde

  1. Francine Meulenberg

    Dank je wel dat we mee mogen kijken in jullie vakantie, heel erg bijzonder. Geniet lekker met oma erbij, en ja voor mij mag je ook mooie filmpjes maken over de steden waar je naar toe gaat. Nog een mooie vakantie en liefs van mij.

    1. Bedankt Francine! Leuk om te horen. 🙂

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde