Vlog: een dag achter de schermen bij KeukenLiefde

Gesponsord — Klik hier als je de video niet kan zien

Vandaag geen recept, maar een kijkje achter de KeukenLiefde-schermen! Iedere dinsdag deel ik in een uitgebreide plog, Achter de schermen, onze avonturen van de afgelopen week. Omdat dit altijd erg goed bekeken wordt, leek het me leuk om voor de verandering eens een video te delen. Een dag achter de schermen bij KeukenLiefde: wat vreet ik allemaal op uit? Kijk maar mee! 

Dinsdag 16 augustus. Licht bewolkt en 22 graden. 🙂

8:00 uur (stiekem is het 8:15 uur)

Ik kom beneden en pak een kop koffie. Even wakker worden!

Ik heb het rijk voor mezelf alleen. Johan is naar zijn werk en Ella-Marie logeert bij mijn schoonouders. Dit is de laatste week van haar vakantie.

8:30 uur

Ik check mijn mailtjes, beantwoord reacties van lezers en plan wat berichten in op social media.

9:00 uur

Ik bestel online boodschappen bij PLUS. Dat had ik nog nooit gedaan en ik ben wel benieuwd. Hoe werkt dat nou precies? Eerst maar eens door de recepten snuffelen. Ik heb zin in zalm en vind al snel een lekker recept: quiche met zalm en broccoli.

Vlog - een dag achter de schermen bij KeukenLiefde-4177

Na het aanmaken van een account, kieper ik (digitaal dan) alle benodigdheden in mijn winkelmandje. Ha, een kind kan de was doen, zo simpel! De dichtsbijzijnde PLUS zit in Culemborg, maar dat filiaal heeft nog geen bezorgdienst. Wel een PLUS Ophaalpunt (POP), dus ik besluit de boodschappen morgenochtend daar op te halen. Nog geen tien minuten later ben ik klaar. Mmmm, best handig, dat online bestellen. Laat mij los in een supermarkt en ik vlieg als een ongeorganiseerde gek alle kanten op — Johan krijgt er het gebrek van! Door online mijn boodschappen te bestellen raak ik minder afgeleid en bespaar ik behoorlijk wat tijd.


Ook online bestellen bij PLUS?

Naast bestellen via de website van PLUS (www.plus.nl) kun je je boodschappen ook via de PLUS app bestellen. Da’s wel zo handig en nóg sneller! De app kan je downloaden in Apple’s App store of de Google Play Store.

Van PLUS mag ik twee kortingscodes weggeven waarmee je deze week (week 38) eenmalig GRATIS je boodschappen kunt ophalen bij een POP, of kunt laten thuisbezorgen. De codes die je kunt gebruiken zijn: PLUSBLOG1 of PLUSBLOG2


10:00 uur

Tijd voor een ontbijtje. Ik snijd een dik plak brood af die ik besmeer met gezouten roomboter en beleg met jong belegen kaas. Nadat ik hem heb opgesmikkeld, werk ik weer lekker verder.

11:00 uur

Ik pak de vaatwasser uit en hang een wasje op. Daarna duik ik weer achter de computer. Ik werk diverse artikels uit en eet nog een nectarine.

15:00 uur

Ik heb de hele boel naar buiten verplaatst en werk verder in de tuin.

Vlog - een dag achter de schermen bij KeukenLiefde-4189

Het is superlekker weer en daar moet je van genieten! Terwijl ik dit artikel schrijf, drink ik mijn honderdste kop kamille-thee en eet wat frambozen en blauwe bessen.

16:00 uur

Ik ben de computer even zat. Ik duik de tuin in en ontferm me over de druivenstruik. Ik haal wat kleine druifjes weg uit de druiventrossen en ik knip wat blad weg, zodat de zon mijn kostbare druifjes kan liefkozen.

Vlog - een dag achter de schermen bij KeukenLiefde-4196

17:00 uur (stiekem eigenlijk 16:45 uur)

Ik schenk mezelf een lekker wijntje (koude sangria!) in, vlij mezelf op de bank in de warme zomerzon en pak een goed boek. Ah, dit is het leven!

Vlog - een dag achter de schermen bij KeukenLiefde-4202

18:30 uur

Als Johan thuiskomt besluiten we spontaan om uit eten te gaan. Even lekker met z’n tweeën een avondje uit. Nu kan het!

Vlog - een dag achter de schermen bij KeukenLiefde-4217  Vlog - een dag achter de schermen bij KeukenLiefde-4224  Vlog - een dag achter de schermen bij KeukenLiefde-4228

21:15 uur

We zijn weer thuis en ploffen lekker op de bank met een kop koffie. Is er nog iets leuks op tv?

22:30 uur

We zoeken op tijd ons bed op. Morgen weer een werkdag.

Dit artikel is gemaakt in samenwerking met PLUS. 

Een kijkje in de keuken, Inspiratie, K♥L ontdekt ..., Kookvideo's, Persoonlijk

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu alvast reserveren, verwacht vanaf 2-9-2024!

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde