Vlog: vakantie in de Côte d’Azur

Vandaag is alweer onze laatste dag in de Côte d’Azur. Vanuit ons appartement in Cannes hebben we de straten van Cannes ontdekt, een dagje aan het strand gelegen en Monte Carlo bezocht. Eigenlijk stonden ook Saint-Tropez en Nice op de planning om te bezoeken, maar met een zesjarig kind erbij en temperaturen rond de dertig graden, moet je soms consessies doen. Helemaal niet erg hoor, want we hebben een heerlijke week gehad!

Vanaf volgende week zaterdag deel ik weer elke week een nieuwe kookvideo met je. Geen recept missen? Abonneer je direct op mijn YouTube-kanaal (gratis en voor niets!) en blijf automatisch op de hoogte van nieuwe filmpjes.

K♥L ontdekt ..., Kookvideo's, Persoonlijk, Reizen

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin