Wentelteefjes van suikerbrood met kaneelsuiker

Wentelteefjes van suikerbrood met kaneelsuikerEen goed begin van de dag zijn deze wentelteefjes van suikerbrood zeker! Bestrooi ze met wat kaneelsuiker en serveer er een kommetje pruimenjam bij. Mmmmm, dat wordt smullen!

Ingrediënten 

  • 2 dikgesneden plakken suikerbrood
  • 1 ei
  • 100 ml room, of melk
  • Snuf kaneel
  • 2 el suiker
  • Klont roomboter

Om erbij te serveren

  • Jam

DSC_2999_800x536

Verder nodig
koekenpan, kom, garde

Bereiding
Klop het ei los met de room en roer er wat kaneelpoeder doorheen. Dompel het brood aan beide kanten goed door het eimengsel.

Verhit de koekenpan met een flinke klont boter en bak de wentelteefjes op middelhoog vuur aan beide kanten goudbruin.

Meng de suiker met wat kaneelpoeder en strooi dit over de wentelteefjes. Ik smeer graag nog een likje zelfgemaakte pruimenjam over de wentelteefjes …

Eet smakelijk!

Thema recepten, Wereldgerecht, Hollandse recepten, Ontbijt, Valentijnsrecepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(0 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin