Wildzwijnfilet met paddenstoelenroomsaus

Wild serveren met kerst? Wildzwijnfilet is heerlijk mals vlees dat lijkt op varkenshaas, maar dan meer uitgesproken met subtiele wildsmaak. Ik vind het lekker als de binnenkant nog rosé is, dan is het vlees lekker mals. De paddenstoelenroomsaus smaakt er voortreffelijk bij. Je kunt deze van tevoren al maken (stap 2 hieronder) en voor gebruik op laag vuur weer opwarmen. Lekker met krieltjes uit de oven, aardappelkroketjes of knolselderij- of pastinaakpuree (ik gebruik altijd half aardappel en half knolselderij of pastinaak voor een volle, romige puree) en spruitjes met spek.

Menu, Seizoen, Thema recepten, Kerstrecepten, Winterrecepten, Hoofdgerecht, Vleesrecepten

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(3 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin