Winactie: win een verwenpakket van Dr. Oetker!

Winactie: win een verwenpakket van Dr. Oetker!

Gemak dient de mens.

Daarom laat ik me zo nu en dan graag verleiden door een bakmix van Dr. Oetker.

Want de bakmixen van Dr. Oetker zijn kant-en-klaar en hebben naast enkel wat basis-ingrediënten, zoals een ei of boter, niets meer nodig. Ze kunnen niet (of, nou ja, bijna niet) mislukken en staan met de snelheid van het licht op tafel …

Ideaal dus bij onverwachte visite, maar eigenlijk zijn de bakmixen geschikt voor elk moment. Zo verras je liefhebbende vaders op Vaderdag met de Double Chocolate chocoladetaart, verwen je jezelf met de tweekleuren-chocoladebrownie en maak je ieder kind dolgelukkig met de feestelijke cupcakes.

WINACTIE!

Omdat ik razend enthousiast ben over deze kant-en-klare gemaksmixen, mag ik van Dr. Oetker maar liefst 5 verwenpakketten weggeven. Whoehoe!

Dit zit er in je verwenpakket:

 • Verwen Brownies Duo wit & puur
 • Verwen Double Chocolate taart
 • Cupcakes basismix naturel
 • Topping wit
 • Minifeest strooisel
 • Decoratiestiften kleur
 • Eetbare vormpjes

Hoe maak je kans?

 • Laat hieronder een bericht achter waarom je dit verwenpakket graag wil winnen
 • Like en deel onze facebookpagina (niet verplicht, maar het vergroot je winkans!)

Vergeet niet om hieronder een geldig e-mailadres achter te laten, anders kan ik geen contact met je opnemen. Meedoen kan tot en met dinsdag 16 juni aanstaande.

DEZE WINACTIE IS AFGELOPEN. DE WINNAARS HEBBEN EEN MAIL ONTVANGEN. 

Comments

 1. Kirsten Deetman says:

  Ik zou super graag wiilen winnen want dan kan ik het aan mijn super lieve, stoere zus geven omdat ze mij altijd helpt met alles! Onder andere huiswerk

 2. Hermien Valckenborg says:

  Oh heb geen schijn van kans ,zou dit heel graag met mijn aangenomen kleindochter willen doen .

  Wij houden van taartjes bakken

 3. nadine van der wal says:

  Ik zou dit super graag willen winnen daar ik met mijn zoontje van 2,5 elke dinsdag bak dag heb. Dan gaan we altijd samen boodschappen halen waaronder jullie bak mixen en de rest van de ingrediënten. En dan gaan we samen wat lekker maken / bakken dit vind die zo geweldig dat we hier een vaste dag van hebben gemaakt elke dinsdag dus. Hij heeft zelfs een eigen koks muts en schort die die altijd om wil tijdens het bakken. Vooral het mixen is voor hem een hoogte punt dus ons zul je er super blij mee maken.

 4. Hiermee kan ik me nichtje lekker mee verwennen. Ze heeft gisteren een ongelukje gehad op school en zit nu thuis met 2 zwaar gekneusde voetjes en een scheurtje in het bot van haar grote teen. Zij heeft nu wel wat lekkers verdiend!

 5. Marjolein says:

  Omdat ik vandaag jarig ben en zaterdag mijn verjaardag houd en lekkere taarten wil gaan maken voor de gasten!

 6. Miranda de Jong says:

  Ook ik zou graag een pakket willen winnen om te kunnen maken met mijn kinderen.

 7. Nadien says:

  Ik zou deze graag winnen voor mijn kleinere zusje (2 jaar jonger), momenteel ligt ze in het ziekenhuis wegens ondervoeding en uitdroging door een angststoornis. Ze bakje altijd graag een cake of taart met mijn moeder en bij verjaardagen zorgde zij voor het eten. Af en toe koopt ze snoepjes voor zichzelf, of een reep chocola, want als ze kan eten dan wil ze dat zo graag weer eens echt proeven. Ik weet zeker dat ik haar hier héél gelukkig mee zou maken! Ik gun het haar ontzettend en hoop dat het haar op welke manier dan ook een steuntje in de rug kan geven, want dat heeft ze nodig, en dat verdiend ze!

 8. Lesley van de Vossenberg says:

  Ik zou t er leuk vinden om de kindjes op mijn bso te verrassen met een leuk bak pakket. Ze vinden het heel leuk om te koken en te bakken!

 9. Hanneke van Haarlem says:

  Zou leuk zijn om samen met mijn 2 zoontjes te bakken. Vinden ze geweldig!

 10. Ik vind het ontzettend leuk om dingen te bakken. Zelf of samen met de kinderen. Wij hebben nu sinds kort een nieuwe keuken met een oven en een combi-magnetron dus ik kan flink aan het bakken gaan. Ik zou dolgraag gezellig samen met mijn kinderen onze nieuwe keuken inwijden met dit mooie bakpakket!

 11. Sonja kool says:

  Ons gezin en vooral de twee jongens van zeven en negen jaar zijn gek op alles wat van oetker is en vooral als ze het zelf mogen doen/maken ☺

 12. Robin Bakker says:

  Dit pakket zou ik heel graag willen winnen, om mijn vrouw eens te verrassen en te verwennen. Zij is eigenlijk banketbakster van beroep, maar door een chronische ziekte is ze 100% arbeidsongeschikt en heeft ze haar beroep en passie op moesten geven. Daarom zou ik maar wat graag, met behulp van jullie lekkere pakket, voor haar gaan bakken en haar eens lekker te verwennen.

 13. Saskia Bosch says:

  Ik zou graag dit pakket winnen om dan samen met mijn dochtertje van 4,5 lekker te bakken en de mooiste creaties te maken.

 14. Aaltje says:

  Dit zou voor ons een leuk pakket zijn. Kunnen de kinderen helpen bakken voor mijn verjaardag as zondag en natuurlijk is het dan ook nog vaderdag….dubbel genieten dus!

 15. mijn zoon is helemaal weg van bakken hij is onze beste koekenbakker
  en wij moeten alles proeven van hem hihi

 16. Vallery says:

  ik zou heel graag willen winnen omdat ik gek ben op bakken en de producten van dr oetker. Dit zou een leuke manier zijn om mijn tijd door te komen nu ik verplicht vervroegd met zwangerschap verlof ben ivm gezondheids redenen 🙂

 17. Ben zowat versmolten met mijn keuken maar kook/bak weinig zoetigheid, dus zoon pakket zou super zijn

 18. wij houden heel erg van bakken ik en mijn 4 meiden,onze keuken Prinssen.Deze leuke en heerlijke pakket wordt in onze keuken samen bak pret. Bakken doen wij met heel veel plezier. In de keuken hebben we altijd heel veel pret daarna wordt het smullen met Dr. Oetker.De oudste is bijna jarig ze is geboren op Vaderdag dat wordt dan een heerlijke dubbel feest.

 19. jackie says:

  Zou het zo graag winnen om met me neefje een gezellige woensdag of zaterdagmiddag te hebben ons daarna misselijk te eten en weer opnieuw te beginnen!

 20. marieke says:

  ik hoor net dat schoonzusje nieuwe baan heeft, bij een bakker, zou een leuk kadootje zijn, haha, kan ze proberen de baas te concurreren 🙂

 21. Diana says:

  Er is altijd wel een reden om iets te bakken met dr. Oetker!
  Bijvoorbeeld omdat ik na mijn burn-out, mijn doel behaald heb om de Ladiesrun te lopen !
  Of gewoon omdat we nu genieten van het leven!

 22. irene says:

  Waarom ík zou willen winnen? Gewoon omdat onze dochters van 9 jaar en onze zoon van 7 jaar DOL zijn op bakken én smullen natuurlijk!

  Lekker weer eens met hun in de keuken staan, zeker nu de vakantie eraan komt!

 23. Fieta says:

  Ja lekker voor mijn zoon die geslaagd is en voor zomaar eens lekker mijn gezin verwennen met iets lekkers van Dr Oetker. Bak heel vaak taarten, dus ervaring genoeg. Super lekker die spullen van jullie.

 24. carla says:

  Examenfeestje vieren.. en lekker zelf bakken.

 25. sezgi says:

  Gaaf zou leuk zijn om binnenkort te vieren dat me zus en zwager beide een nieuwe baan hebben en ik hun lekker kan verwennen met een heerlijke taart en cakejes

 26. Nora Landkroon says:

  Super leuk om te winnen en mijn familie en vrienden te verwennen

 27. Rianne Vermeulen says:

  Heerlijk, mijn kinderen, aanhang en ik vinden bakken erg gezellig. Fan van Dr. Oetker ben ik al jaren…jammer dat ik sommige pakketten alleen in Duitsland kan kopen, maar dan hebben we ook weer reden voor een uitje!

 28. Wendy says:

  ik wil graag winnen omdat ik deze dan samen met mijn zoontje kan maken. En ik word 30 en maak altijd iets zelf maar nog geen idee wat. Dit zou leuk zijn.

 29. Cobie Dorresteijn says:

  Leuk om mijn dochter zomaar cadeau te geven omdat ze samen met onze kleindochter graag iedereen verwend met een eigen gebakken taart, cake of muffins…….

 30. Janna says:

  Aaaaaaaaaaaaaaaaaah met een nieuwe mixer en mijn bakverslaving zou dit super uitkomen!

 31. wendy says:

  Ik zou dit super leuke pakket graag willen winnen zodat ik mn vriend kan verassen met al deze lekker producten!

 32. Dit pakket zou ik graag willen winnen, zodat ik samen met mijn kinderen de taart kan maken voorpapa’s 40e verjaardag

 33. Bianca says:

  Mijn zoontje en ik zijn dol op taarten en cakejes bakken. Morgen wordt hij 5 dus hij (& ik) zullen dolblij zijn als we dit zouden winnen…

 34. mandy says:

  Ik zou het ook erg graag willen winnen ben gek op bakken en het decoreren van taarten en cupcake’s zo’n pakket zou ik goed kunnen gebruiken en dr oetker heeft ook nog eens super fijne spullen om te gebruiken dus mooier kan niet.

 35. Zou het zo graag willen winnen zodat ik lekkere dingen voor mijn nichtjes hun verjaardag kan maken.

 36. jolan says:

  ik zou het graag winnen omdat ik het bakken heel leuk vind en ik altijd in ben van het uitproberen

 37. Danielle says:

  Nou Hoop het zo en gewoon omdat ik me dochter het super vinden om zo onze woensdag door te komen voor ze moet gaan sporten. Kan zelf maar weinig door mijn spierziekte maar bakken kan ik wel en mijn kleine keuken prinses helpt mij natuurlijk overal mee

 38. waaaauw wat een leuke win actie!!!
  Ik zou dit graag winnen, om samen met mijn klein ventje te kunn bakken, door mijn rug operatie mag ik niet op stap, niet in auto rijden, en ondertussen zou ik ook mijn man kunnen bedanken( die is super zot van gebakjes) omdat hij mijn gezaag, geklaag moet aan horen, omdat hij zelf alles moet doen in het huishouden, en zou komt er terug een deftig Dessertke op tafel
  Onze duimen staan omhoog

 39. Martine says:

  Heel graag zou ideaal zijn voor onze verjaardagen als we oo vakantie zijn met vriendne

 40. Thirza says:

  Ik ben helemaal weg van bakken en van dr. Oetker, dus ik hoop heel erg dat ik win!!!

 41. Heerlijk!! Ik doe graag mee om het pakket aan te grijpen voor een gezellig middagje met vriendinnen!

 42. Danielle says:

  Oh wat lekker zeg! Kunnen we een heerlijke taart gaan bakken voor vaderdag

 43. Wat superleuk. Lijkt me super om met mijn dochtertje lekker te gaan bakken!
  Ik heb ff een facebook break dus niet gedeeld. Maar blijf duimen voor deze leuke prijs 🙂

 44. Marian Parlevliet says:

  Ik vind het leuk om met de kleinkinderen (een tweeling van bijna 4 jaar) lekkere dingen te maken. Zou bijzonder leuk zijn om het bakpakket te winnen. Denk dat ze staan juichen?

 45. Naomi says:

  Ik ben dol op bakken en zou dit pakket heel graag winnen!

 46. sylvia françois says:

  Ik kook en bak enorm graag, maar met een baby van 6maanden in huis is het niet meer mogelijk om hele dagen in de keuken door te brengen zoals vroeger. Met dit pakket kan ik op een snelle manier toch lekker bakken en weer nieuwe dingen uitproberen, iets wat ik ook heel graag doe!

 47. Ik zou graag zo’n pakket willen winnen.
  Koken en bakken is een passie van mij.
  12 juli ben ik jarig en zou dan graag wat lekkers willen bakken voor mijn visite die dan komt. En voor de gasten van de Zorgboerderij waar ik werk, daar trakteer ik op 13 juli.

 48. Gerard Werkhoven says:

  Gewoon om lekker makkelijk te bakken en te genieten met vrienden van het resultaat.

 49. Saskia says:

  waarom ik dit graag win?
  nou, omdat ik net als jij erg graag bak!!!!
  ik vind het heerlijk om te bakken, niet eens het opeten (ja, toch wel een heel klein beetje 😉 ), maar het delen met de mensen om mij heen is wat mij heel gelukkig maakt.
  Duimen, duimen, duimen…..

 50. Marija says:

  Marija Ruiten Zo als ik nu al een tijdje doe, gratis taart bakken,ga ik door met bakken van lekkers voor kinderen die geen verjaardagslekkers krijgen en geef het weer aan die kinderen met hun verjaardag Om in deze crisis tijd toch voor een verjaardag met lekkers te zorgen voor deze kindertjes.Kijk gerust op mijn FB waar ik de taarten van weg geven neer gezet heb Misschien een goed idee voor mensen om in hun regio te doen ??? Ik ben gewoon amateur en verkoop niet dus daar niet naar vragen
  foto van Marija Ruiten.

 51. colinda van hoek says:

  ik zal dit heel graag willen winnen voor me kinder hobby club dan ga ik met de kinderen cup cakes maken dus gaan we duimen dat ik hun juf voor z dit pakket wint ik bn een hobby juf en wil voor de zomer vakantie als we dit pakket winnen met de kinderen in de leeftijd vanaf 34 t-m 11 jaar onder begeleiding van nog een hulp juf en wat moeders wil ik dit met de kinderen maken dus duimen we of ik het zal winnen voor me kinder clubje

 52. Ilsiee Prins says:

  Heeeej heeeerlijk wat een leuk pakket!! 😀 Ook ik doe dolgraag mee…. Ben dol op bakken, wat minder op het opeten hahaha… Vaak als ik wat bak even gezellig bij vele familieleden langs, direct weer een leuk koffie-momentje en ff bijkletsen met wat lekkers.. Neee ilsiee komt niet met lege handen aan! 😀 Leuk zeg…. Ook zal ik een deel van het pakket meenemen naar mijn werk, daar doen we vaak belevingsgerichte bak-activiteiten dus dit is super!
  Heb je berichtje ook op facebook gedeeld hoor!
  fijn weekend, groetjes ilsiee

 53. Mijn zoon zijn vriendin verjaart op 9 juli.En hij zou heel graag voor de eerste keer cup cakes willen maken voor haar.Dit pakket zal super zijn en hem al een heel stuk helpen , zodat hij mooie cup cakes kan maken voor zijn vriendin.Ik ga krihard duimen dat ik hem kan blij maken met dit pakket

 54. Heleen Storm says:

  Mijn zus kan heel goed bakken. Mocht ik het winnen dan geef ik het aan haar.

 55. Marleen says:

  Als wij dit pakket winnen ga ik met mijn 2 jongens lekkers maken voor opa en papa voor vaderdag. Wij zijn gek op bakken en doen dit ook heel vaak.

 56. Renate says:

  ik zou het pakket graag voor mijn dochters willen winnen, zij zijn helemaal gek van bakken !!
  heerlijk om me te laten verwennen met hun creaties!! ik zal duimen

 57. Marcella says:

  bijna niet kan mislukken? Dat moet ik proberen, daar ik serieus alles laat mislukken met mijn baktalenten! Dus ik wil winnen, winnen, winnen, alleen al om mijn vriendinnen te kunnen bewijzen dat ik ergens toch een kookgen heb in mijn DNA

 58. sabine says:

  Zou graag het pakket in ontvangst nemen. Alleen al voor de quality tijd met mn kids. Heerlijk genieten. Letterlijk en figuurlijk

 59. Mandy says:

  Jaaaa deze zou ik graag winnen!
  Ik vind bakken heel leuk, en vooral gezellig samen met m’n lieve nichtje en neefje, die zullen dit denk ik ook heel leuk vinden!

 60. jacqueline says:

  zou dit supergraag willen winnen omdat ik graag met mijn cursus verder zou willen gaan van taarten maken en daar zou dit wel super goed bij kunnen gebruiken!

 61. Erna de Vries says:

  Heerlijk pakket voor veel bakplezier met mijn 2 lieve kleindochters.

 62. Ahh wat leuk!!! Ik ben echt helemaal gek op bakken en dan gebruik ik ook altijd Dr.Oekter producten. Ben echt een zoetekauw en dit pakket is dus echt iets voor mij 🙂
  Ik doe graag mee! email: misshappinez@hotmail.nl

 63. Gerlinde poel says:

  Hallo,
  wat een leuke aktie, graag zou ik dit pakket willen winnen voor m’n dochter en haar vriendinnen. Zij zijn SIX FOR CHARIITY en bakken elke week. De opbrengst gaat volledig naar goede doelen. Zij hebben ook Facebook misschien kan je daar op kijken. Ze weet niet dat ik deze mail stuur dus het zou een super verrassing zijn voor hun als ze zon mooi pakket zouden winnen. Ze verzamelen nu geld voor stichting haarwensen en 2 meiden gaan ook haar doneren.
  Vriendelijke groeten, gerlinde.

 64. deborah says:

  Dit is toch hardstikke leuk om te winnen voor je kinderen? Lekker zelf bakken en knoeien

 65. corina Born says:

  Ik doe graag mee. Kan ik in de vakantie met de kids op de camping wat lekkers bakken

 66. Monique Jeeninga-van Breda says:

  Ik doe graag mee! We zijn bijna 1 jaar getrouwd, en hoe kan ik mijn man, die van zondag tot vrijdag in Zweden zit nou beter verrassen dan met zelfgemaakte lekkernijen van Dr. Oetker! De liefde van de man gaat door de maag

 67. Leuke actie. Ik zou erg graag winnen.
  Er staan artikelen bij , zoals bv. de eetbare vormpjes, die ik nog nooit gezien heb in de winkel

 68. Tineke says:

  Ik doe graag mee aan deze aktie.

 69. sylvia says:

  Leuke actie en vooral omdat ik graag zelf van alles bak.

 70. Natasja van Diessen says:

  wat een geweldige actie en wat zou ik graag winnen.
  Kunnen we weer eens wat anders doen met onze knutselclub voor gehandicapten.
  En ze zijn altijd zo trots als ze klaar zijn.
  De troep denken we later pas aan.
  Dus duimen maar

 71. gerrie florissen says:

  wat een superactie. Onze twee kleindochters van 6 en 9 zijn dol op bakken. Dus deze oma zou ze graag verrassen. Chocoladetaart vinden ze helemaal heerlijk

 72. Marlie Oude Lenferink says:

  Wat een super leuke winactie!
  Ik zou dit pakket heel graag willen winnen voor mijn vriendinnen. We zijn nu heel erg druk met het laatste semester afronden. Wat ze zeggen dat klopt echt: de laatste loodjes wegen het zwaarst!
  Wanneer we klaar zijn met onze tentamens kunnen we eindelijk ontspannen, dit pakket zou daar perfect voor zijn. Dan kunnen we eindelijk bijpraten, lekkers eten en thee drinken !

 73. Melissa van stipdonk maas says:

  Mijn 4 jarige dochter is echt gek op bakken. Zodra ze weet dat er bezoek komt vraagt ze al of we wat lekkers gaan maken maar ook geregeld zomaar omdat ze het zo leuk vindt en daarna langs de opa’s en oma’s om uit te delen.
  Heerlijke momentjes dus doe graag voor ons mee!
  Ps like en deel ook via fb

 74. Heerlijk pakket zeg, ik doe graag mee zodat ik ze lekker kan testen met mijn dochter en zoon.
  Dat gaat smullen worden weet ik nu al 🙂

 75. Marloes says:

  Ik ben onlangs begonnen met taarten bakken en decoreren, daarvoor zou dit heel erg te pas komen.

 76. Stephanie Verheem says:

  Ik hou echt van bakken.
  Het liefst zou ik elke dag een taart maken of cupcakes maken haha.
  Helaas zijn deze producten meestal te duur voor mij omdat wij niet veel te besteden hebben.
  Maar ik vind het zo super leuk.
  Dus ik hoop echt dat ik win 😀

 77. janet says:

  Voor mijn lieve dochter Lotte van 11. Zij is degene die vaak in het weekend iets lekkers bakt!

 78. Margreet says:

  wauw wat een gaaf pakket en lekker
  kan ik lekker gaan bakken ben 21 juni jarig en 29 juni is mijn trouwdag.

 79. Berendina says:

  Wat een fijn pakket. lijkt me heerlijk om te bakken en daarna lekker op te eten!

 80. claudia quaedvlieg says:

  om er een feestje van te maken nadat we een rot maand gehad hebben en om iedereen te bedanken die ons gesteund heeft bij het overlijden van mijn moeder.. ze zou in augustus 65 worden dus dan wil ik samen met de kids en natuurlijk opa er toch een feestje van maken en laat de double chocolate taart nu net haar favoriet zijn

 81. margaret says:

  ik moet binnenkort een babyshower regelen en geven voor mijn dochter en bak ik graag met Dr Oekter producten altijd leuke en nuttig dingen en de smaak is altijd goed

 82. Dûsanka Buurma says:

  Ik zou dit willen winnen omdat ik ziek ben, straks bestralingen moet ondergaan, en dit pakket dan een heerlijke afleiding zou zijn in deze dagen.

 83. patroes says:

  zou leuk zijn voor mij en mijn kleinzoon, sinds zijn grote zus van 4 elke dag naar school gaat is die een beetje verdrietig. en het is zo alleen als die bij oma is

 84. Dit 18-jarige studentje kreeg op een dag het idee om ook eens keer iets leuks te bakken voor mama. (bijna) elke avond staat er altijd wel een lekkere maaltijd op tafel en het wordt eens tijd dat iemand eens een lekker dessert voor deze maaltijden gaat maken. Helaas ben ik geen bak genie en heb ik al moeite met het scheiden van de eieren en de timer op de oven in de gaten houden (ja echt waar).

  Maar genoeg gepraat! Met de bakmixen en de uitleg op de verpakkingen moet ik toch wel een aantal lekkere cupcakes klaar kunnen zetten. Versieren is weer een ander verhaal… 😉

 85. Tanja Kuijer says:

  Wauw, wauw, wauwie Keukenliefde! Wat een fantastische kans op een geweldig verwenpakket van Dr. Oetker! Ik word helemaal blij bij het zien van deze kans. Ik en mijn kindjes houden onwijs van bakken en lekkere dingen maken in de keuken. Van taarten, tot cupcakes, noem maar op! DIt geweldige verwenpakket zou dus meer dan welkom zijn zodat wij onze creativiteit weer los kunnen laten in de keuken. Het zou ook geweldig zijn als we papa (manlief) zouden kunnen verrassen met een prachtige zelfgemaakte taart voor zijn 30ste verjaardag! Dank voor deze kans, ik heb met plezier ook op facebook geliked en gedeeld. En nu maar heel hard duimen, wat zouden we dolblij zijn als we 1 van de gelukkige mogen zijn. Groetjes Tanja.

 86. sjermijn says:

  Ik zou graag willen winnen voor mijn zus die altijd graag dingen mag maken met haar kids maar ook met mij of samen en ook omdat ze altijd voor me klaar staat..

 87. rianne schraage says:

  Ik zou het graag willen winnen, omdat mijn papa bijna 50 is. Ik hou super erg van baken. En wil graag het lekkers maken. Maar omdat ik een student ben, heb ïk bijna geen geld.

 88. Gonny Aarts says:

  Ik hou van cake en taarten bakken.
  En ben verzot op Chocolade… Ik zie dat er brownies en Double Chocolat taart in dit heerlijke pakket zitten… Hier gaat mijn hartje sneller van kloppen. Haha…
  Zou graag wat lekkers bakken voor mijn vriendje… en mijn lieve mams.

 89. Artikel geliked, Pagina was al geliked. Artikel en pagina nogmaals gedeeld, want voor deze geweldige actie wil ik graag meedoen. Ik ben dol op bakken en vooral cupcakes zijn we dol op. Samen met mijn 2 meiden breng ik heel wat regenachtige middagen door met bakken. Heerlijk samen genieten. Ik ga dus ook hard duimen (y)

 90. Lutske de Jong says:

  Wat een GAAF pakket.

  Binnenkort is mijn zoon jarig en wil moeders weer dat hij op iets leuks trakteert. Ik zag dat er ook eetbare vormpjes zijn deze zou ik graag willen proberen en misschien wel gebruiken voor de cup cake bbq traktatie.

 91. Stephanie van Dillen says:

  Wat een super leuk pakket! Die wil ik heel graag winnen! Over een paar weekjes ben ik jarig!! Dat zou heel goed uitkomen!!

 92. charlotte says:

  Heerlijk om weer eens allemaal lekkere dingen te bakken, is te lang geleden 🙂

 93. ChristinadeBoer says:

  Super leuk en lekker pakket om samen met mijn kids de mooiste creaties mee te maken voor vaderdag en mijn man’s verjaardag.

 94. Lucinda says:

  ik ben erg gek op bakken en doe het erg vaak en zou dit erg graag willen winnen om te bakken

 95. Carla van Bennekom-Blom says:

  Ik heb nog niet zo lang geleden het bakken ontdekt, nu ben ik er dol op.
  Mijn zoon is begin Jullie jarig en wat zou het leuk zijn als ik me dan uit kan leven met dit mooie pakket.
  Het water loopt me nu al in de mond.

 96. Patricia van Suchtelen says:

  Zou ik graag willen winnen. Kan ik eens wat terugdoen voor mijn moeder die elke avond voor mij en mijn gezin kookt.

 97. ilona says:

  Leuk! Mijn zoontje is gek op bakken en kokkerellen. Dus wij doen graag mee met de winactie.

 98. mechelina says:

  onze meiden vinden het altijd leuk om te bakken. Onze jongste dochter is over twee weken jarig en het is binnenkort vaderdag en opa is jarig. Dus een mooi bakpakket is zeer welkom. Dan weet ik zeker dat we genoeg proefpersonen hebben om al dat lekkers te proeven

 99. Sanne Vansteenbeeck says:

  Ik zou heel graag dit pakket willen winnen omdat ik eind jullie lekkere versnapering moet maken voor de verjaardag van mijn zoon te vieren en dit doe je het beste met de lekkerste producten natuurlijk 😉

 100. elisabeth says:

  nu nog een beetje geluk

 101. i.elen says:

  Ik zou graag dit pakket willen winnen gewoon om met de kids op school iets leuks en lekkers te maken. toch gezellig samen bakken.

 102. alleen maar om alles eens uit te testen en mijn liefdochter te laten bakken want dat doet ze ongelooflijk graag!

 103. Natalie says:

  Wat een super gaaf pakket!!
  Hier maak je mij maar ook mijn 2 meiden heel erg blij mee.
  We zijn dol op bakken en dan vooral lekkere taartjes, cupcakes enzovoort, en met
  dit verwenpakket moet dat zeker lukken!

  Groetjes Natalie

 104. Harmanna says:

  IK hoop dat ik dit mag winnen omdat ik dan mijn familie weer kan verrassen met wat lekker. Want ik gebruik altijd dr oetker omdat dit gemakkelijk in gebruik is. Lekker smaak. Want de cupcakes worden altijd in beslag genomen door mijn vader.

 105. gitta meijer says:

  als ik het pakket zou winnen ,dan wordt mijn dochter helemaal blij !!!!
  ze is 11 juni jarig en ze wil graag zelf bakken en uitdelen op school

 106. Bianca says:

  Jammie, wat een lekker pakket. Wij hebben twee chocolademonsters thuis en hun papa en mama zijn er ook niet vies van 🙂 Dat wordt duimen …

 107. O wauw!!! Ik doe ook super graag mee. Wat een tof pakket xxx

 108. Janneke says:

  Ik zou het verwenpakket van Dr. Oetker heel graag winnen. Als ik win zal ik me moeten beheersen om het niet te gebruiken voor Vaderdag, de verjaardag van onze zoon (15-6), de verjaardag van onze dochter (5-7) maar het te gebruiken als geboorte traktatie van ons 6de kindje wat we eind juni verwachten. En stel… dat er dan nog wat over is dan mag onze “koekenbakker” het gebruiken voor haar verjaardag (8-8).

 109. Patricia says:

  Als ik dit mag winnen zal ik iets moois voor mijn oom en tante willen bakken, als bedankje voor alles wat hun hebben gedaan voor mij. En omdat ik het heerlijk vind om te bakken, vooral met de producten van Dr. Oetker!

 110. Helma van reenen says:

  Ik zou graag mijn man willen verrassen met het lekkers wat ik met dit mooie pakket voor hem zou kunnen maken…en voor mezelf natuurlijk ook…

 111. Annie says:

  Wat een super leuke actie!! Ik doe mee. Zou dit bakpakket graag willen winnen. Ik krijg binnenkort een kijkoperatie en met zo’n leuk pakket kan ik door te bakken mijn hoofd leeg maken.

 112. Kevin i says:

  De liefde van een man gaat door de maag, hopelijk van de vrouw ook. Ik zou graag mijn ex willen verassend met leuke en lekkere baksels en zo weer definitief haar hart te veroveren.

  Het ging uit omdat ik een zware blessure kreeg en niet lekker in mijn vel zat en daarnaast erg onzeker Was. Ik ben ermee aan de slag gegaan en het gaat inmiddels stukken beter met mij en gelukkig ook tussen mij en mijn ex. Alleen dit zou mij helpen om h

 113. Marijke says:

  Oooh wat super leuk deze actie.
  Heerlijk om samen met mijn zoontje op een regenachtige dag iets lekkers te bakken

 114. Patries says:

  O lekker, kunnen we een lekkere taart maken voor vaderdag!
  Hier 2 kids en mama die gek zijn op bakken.

 115. Rob Hehemann says:

  Bakken met de hulp van de dr oetker is de enige manier om mijn vrouw de keuken in te krijgen

 116. angelique greven says:

  Wat zou dat super zijn als ik win voor mijn vriend zijn verjaardag

 117. Corrie says:

  Wat zou mijn kleindochter van 13 blij zijn met dit mooi pakket, dan kan ze weer lekker de keuken in gaan en voor oma iets lekkers maken.

 118. Nancy says:

  Mijn dochtertje van 12 wil pattissier worden en is dus helemaal bakgek. Zo’n pakket zou ze helemaal geweldig vinden!

  Groetjes!

 119. Monique says:

  Dr oetker is onmisbaar in mijn keuken. Een graag geziene verpakking die ook regelmatig gebruikt word. voor visite of lekker cupcakes maken met de kids. Ik zou niet zonder kunnen. Ideaal om mee te werken. Makkelijk in gebruik, er kan niks fout gaan…. Dit verwen pakket is meer dan welkom bij ons thuis..

 120. cilia van leeuwen says:

  Ik zou dit heel graag winnen om de tijd op te vullen . Na 7 jaar elke dag werken zit ik werkeloos thuis dus tijd genoeg om lekker te bakken

 121. anique says:

  Ik doe graag mee omdat ik zelf dol ben op bakken en wil graag lekker gaan bakken voor en met mijn schatjes en daarna lekker smullen

 122. Zou het fijn vinden dit pakket te winnen. Kan ik ook ervaren hoe kant en klare bakproducten smaken.

 123. Ik zou dit pakket heel graag willen winnen om samen met mijn zoontje van 10 jaar die enorm van bakken houdt, even te verwennen naar alles stress, spanning en tegenslagen die hij dit jaar allemaal heeft gehad hij heft dit jaar sowieso al meer dan een maand in het ziekenhuis gelegen en vorige week zelfs ook nog.. Kortom Ontspanning zou zeer goed voor hem zijn!!

 124. rita sebregts says:

  zou graag een pakket willen winnen voor de kleinkinderen die zijn altijd graag aan het bakken en versieren van de cupcakes en taartjes

 125. Gerdy says:

  Bijna jarig en het lijkt me heel leuk om samen met de kids dan eens een lekkere high tea temaken voor mama’s verjaardag 🙂

 126. Tonnie van Ravenhorst says:

  Da zal lekker ontspannen zijn , om daar mee aan de slag te kunnen gaan . Als ik aan het bakken ben wordt dat zo ontspannen van . Hoop dat meer mensen dat ook hebben . En met dit pakket zou ik wel ff mee aan de slag kunnen

 127. Trudy says:

  Mijn dochters houden net zoals ik van lekker bakken! Ik doe dus graag mee, weer eens wat anders maken met de meiden! Leuk!

 128. Maureen says:

  ik zou hem heel graag willen winnen omdat mijn moeder een hernia heeft en mijn zusje heeft haar hele been in het gips door haar knie want die is uitgekomen gevlogen! en daarom zou het een leuke verrassing zijn om voor hun iets te bakken!

 129. maureen says:

  Omdat ik bakken ontzettend leuk vind. Ik zal op fb mn paas creatie laten zien.

 130. Hannie Dijksterhuis says:

  Een heerlijke vanmiddag met mn oudste dochter, de omgeving met wat lekkers verwennen. Er is bijna niks leuker, bijna… Want dit pakket zou wel extra leuk zijn erbij! 🙂 Nu de jongste weer melk mag worden de bakfeestjes alleen maar leuker, joepie!

 131. Lizet van Gestel says:

  Mijn dochtertje en ik zijn beide 2 keukenprinsessen 😉
  We vinden t gezellig om samen lekkere dingen te maken.

  Helaas wordt me dochtertje binnenkort geopereerd en zal ze even rustiger aan moeten doen…
  Wat zou t een leuke oppepper zijn als ik dit pakket aan haar cadeau mag doen

 132. Heidie says:

  Mijn zoontje van 5, gaat af en toe bij zijn tante logeren. Ze vinden het dan erg leuk om samen lekkere dingen te bakken. Het zou leuk zijn als hij volgende keer als hij daar gaat logeren, dit mooie verrassingspakket voor zijn tante kan meenemen.

 133. willy says:

  Zou heel graag willen winnen dan kan ik lekker met mijn 4 kleinkinderen in de vakantie allerlei lekkere dingen maken!!!!!

 134. Miranda says:

  Waarom wil ik winnen?? Dat is simpel, omdat als mijn 3 dochters uit school komen, ze gelijk de keuken induiken opzoek naar cakemix, taartmix, of wat dan ook, als ze maar iets kunnen bakken!! Daarom wil ik dit winnen zodat ze weer lekker aan de bak kunnen met z’n 3en

 135. Natasja says:

  Ik zou dit pakket heel graag willen winnen om samen met mijn dochtertje van 3 leuke en lekkere verwencreaties te maken 🙂

 136. Sandra says:

  Ik doe mee. Dan kan mijn man weer lekker bakken met zijn dochter. Dat doen ze zo graag.

 137. heather says:

  ik zou graag de pakket willen winnen dan zou ik veel lekkers bakken voor mijn laatste werk dag voor mijn lieve collega’s

 138. janette says:

  Ik zou dit pakket heel graag willen winnen omdat ik van bakken hou. En pas een keukenmachine heb gekocht en wil graag met deze lekkere bakspullen het willen maken. En van lekkere dingen hou.

 139. Désirée says:

  Super leuk pakket! Niet alleen voor mij, maar ook voor mijn kids.

 140. Sandra Hamminga says:

  Oooh, dat zou helemaal super zijn..
  Onze tweelingmeiden worden binnenkort 2 jaar,
  En het zou helemaal geweldig vinden om ze met dit pakket ze geweldig te verwennen..!
  Gaat niet boven Dr oetker..!

 141. Wendy says:

  dan kan ik met mijn kleine moppie weer lekkere dingetjes maken waar ze me zo goed mee helpt !! Fingers crossed

 142. Linda Raaijmakers says:

  Wij zijn eigenlijk nog te klein om te typen dus heeft onze papa dit voor ons gedaan. Wij doen graag mee voor mama omdat ze de liefste is van allemaal en deze graag wil winnen. Oh ja wij zijn 17 maanden, dikke kus Lucas & Eva.

 143. sandra says:

  Ik loop tegen het einde van mijn (onbetaalde) stage van 6 maanden. Ik heb het ontzettend naar mijn zin gehad. Tegen die tijd ben ik ook jarig. Ik zou het leuk vinden om iedereen op stage te trakteren, maar wat is taart duur (zeker voor zo’n 90 mensen). Ik zou het dan ook heel erg leuk vinden om dit te winnen zodat ik iedereen kan trakteren.

 144. Johanna Kranenburg-visscher says:

  lijkt me leuk om een pakket te winnen bak 3 keer in de week samen met schoondochter en kleindochter de cupcakes en andere cakes van dr oetker en zo zouden we nog mooi door kunnen gaan en kleindochter heeft er zo,n plezier in

 145. Sander says:

  Leuk! Ik doe graag mee met de winactie van dr Oetker.

 146. lydia says:

  Ik doe mee omdat mijn neefjes en nichtjes het heel leuk vinden om met hun grote nicht cupcakes te maken en taarten enz

 147. Sandrine says:

  ik graag winnen omdat min zoon woordt 18 jaar dus groot feest
  Ik bak zelf taarten dus zo mooi pakket is altijd welcome.

 148. Bertine says:

  Wauw! Wat een gaaf pakket! De bakkriebels gieren direct door mijn lijf… Ondanks dat ik de laatste tijd wat minder heb gebakken, word ik weer helemaal enthousiast bij het zien van dit pakket. Kan ik samen met mijn nichtje weer aan het bakken slaan.

 149. Caroline Muijt says:

  Het zou erg leuk zijn om dit pakket te winnen! Ideaal voor de verjaardag van m’n man! Die is dol op lekkere dingen! Mmmmm… Dr. Oetker taarten zijn overheerlijk!!!! Daar krijg je nooit genoeg van!

 150. Wendy says:

  Ik zou het super leuk vinden om te winnen ben al zelf op weg om taarten gebakken voor familie en vrienden heb ook eigen Wendy’s taarten op Fb. Zou het super leuk vinden om te winnen kan ik mijn vrienden en familie verrassen zou echt super leuk zijn .

 151. Charlotte Gohl says:

  Ik doe graag mee. Ben gek op lekker eten en ben Dé chef kok in huis!

 152. corina says:

  Ik wil dit graag winnen zodat ik met me oppaskindje kan gaan bakken. Hij vind het super leuk.

 153. marije says:

  Super leuk pakket. Heerlijk om met mijn zoon en neefje en nichtje lekkere dingen te bakken. Zou super graag winnen. Duimen maar

 154. Anne Sietske Berfelo says:

  Oh wat zou ik (en mijn dochters) zo’n pakket winnen! Niets leukers dan een zaterdagmiddag lekker bakken… ☺️ en anderen trots laten zien wat voor moois je gemaakt hebt. Zo deed ik dat ook net mijn moeder en dat doe ik nu ook met mijn dochters!

 155. meta grafe says:

  Super doe graag mee bak vaak met mijn gehandicapte kleindochter en dan zie je ze helemaal op fleuren

 156. Ik doe graag mee, altijd een feestje!

 157. cariena dee says:

  Omdat ik absoluut niet kan bakken. Misschien dat het met dr oetker wel een keer lukt!

 158. arlette van wijngaarden says:

  Omdat ik tijden het bakken niet zonder dr oetker meer kan zo makelijk en lekker en wil graag dit nog uitproberen

  Jammie krijg nu al trek

 159. Liesbeth says:

  Oh wat zou dat heerlijk zijn, zo’n Dr. Oetker pakket. Hier kan ik mijn bakgrage dochter heel erg blij mee maken 🙂

 160. Isolde says:

  Jaaaaaaaaa ik doe heel graag mee! Nog 8 weken tot onze 4de komt. Hiermee zou ik heerlijk de andere 3 mee kunnen vermaken

 161. Monique says:

  De liefde vd man gaat door zijn maag. En ja laat koken/bakken mijn hobby zijn. Daarom waag ik een poging zodat ik me lekker kan uitleven in de keuken

 162. Marina says:

  Ooooh perfect voor mijn verjaardag! Ik ga het niet groots vieren maar bij een verjaardag hoort toch echt wel taart, er is immers geen beter excuus om taart te mogen eten dan op je eigen verjaardag. En zelfgemaakte is oh zo lekker! Alleen om door de voorpret van de geur die zich door je huis verspreidt! Vooral de verwen brownies lijken me goddelijk!

 163. Gabriele says:

  Mmm dit zou een uitkomst zijn.met weekgeld en drie kleintjes kan je dit niet altijd halen 😉
  dus dit zou een verwennerij zijn

 164. Jolijn netten says:

  Leuk, als ik dit pakket win ga ik samen met mijn dochtertje van 4,5 taartjes bakken, ze vindt dit namelijk fantastisch om samen met mij te doen.

 165. Hedwig de Kock says:

  Ik wil heel graag zo’n Dr. Oetker badpakken winnen, speciaal voor mijn dochter en haar kinderen, dus mijn kleinkinderen, ze hebben het niet breed en daarom zou ik ze met het pakket heel graag verwennen. Ik zeg dan natuurlijk dat het van jou komt, ga niet zelf met de eer strijken!

 166. Kaatje Deleux says:

  Wauw, wat een supergaaf pakket! Ik krijg spontaan de ‘kookkriebels’ als ik dit zo zie! Als ik win, zou ik met deze spullen iets lekkers maken voor mijn geliefde en de rest van mijn familie om het einde van mijn examens te vieren! 😀

 167. milusca Edwards says:

  wij houden heel erg van bakken ik en mijn 4 meiden,onze keuken Prinssen.Deze leuke en heerlijke pakket wordt in onze keuken samen bak pret. Bakken doen wij met heel veel plezier. In de keuken hebben we altijd heel veel pret daarna wordt het smullen met Dr. Oetker.De oudste is bijna jarig ze is geboren op Vaderdag dat wordt dan een heerlijke dubbel feest.

 168. Corine says:

  Ik wil wel winnen. Leuk om met de kinderen te bakken. Ze kunnen het tegenwoordig ook al heel aardig zelf. Reuze trots zijn ze dan op het resultaat! Wij willen dus graag zo’n pakket.

 169. Linda says:

  Wat superleuk! Ik ben dol op bakken en maak graag mooie taarten voor mijn familie, vrienden en buren. Sinds kort ook voor kindjes wiens ouders bij de voedselbank zitten… Dankbare taarten dus. Dit pakket zou er geweldig voor zijn! <3

 170. Lucie says:

  Ik ben opgegroeid met Dr. Oetker: mijn vader hing bij feestelijkheden de slingers op en Dr. Oetker was mijn moeder’s steun en toeverlaat in de keuken! Om deze traditie voort te zetten met mijn gezinnetje is Dr. Oetker een meer dan welkome gast als er wat te vieren valt!

 171. Linda Franchi says:

  Ja super leuk, ik zou dit heel graag willen winnen, we zijn thuis met ons zessen dus ook veel verjaardagen en laten we er straks 4!! op een rij hebben
  Ik bijt aan het einde van de maand de spits af, gevolgd door mijn oudste dochter, mijn man en onze jongste zoon!

  Heerlijk is dit vooral in de zomermaanden erg fijn omdat dit zo handig is om klaar te maken, dussss… kunnen mijn kinderen ook nog eens helpen ook!
  Ik doe heel graag mee erg leuk!

 172. Wieneke Buiten says:

  K zou graag winnen omdat ik koken en bakken met mn kinderen heel erg leuk vind en zelf is het 1 grote hobby van mij…Graag verwen ik mn vader omdat hij het verdiend heeft en verder omdat ikzelf een mini-catering begin!

 173. Om te 4en dat we een nieuwe kat erbij krijgen

 174. Nienke Herrewijnen says:

  Wat een leuk pakket! Ik zou deze heel graag willen winnen, zodat ik gezellig samen met mn twee meiden kan gaan bakken! quality time met de kids! I love it!

 175. Grete Karina says:

  Dat mag een verwenpakket heten!
  Ook ik maak graag kans.
  Ik bak meestal gezellig met dochterlief samen, vooral het versieren vindt zij leuk.
  Ik heb de actie op FB en twitter (@Zeemeervrouw) gedeeld.
  Nu maar duimen….
  groeten,
  Grete Karina

 176. claudia wouters says:

  Om te vieren als onze nieuwe hond er is.. Onze 4 kids hebben afgelopen mei zowel hun hond als hun allerliefste oma verloren .. als het goed is krijgen we aan het eind van de zomer een nieuwe hond.. zou leuk zijn om dat met heerlijke taartjes te vieren….

 177. jaimy says:

  Ik zou graag willen winnen omdat ik van bakken houd.
  Ik bak altijd voor andere omdat ik dit leuk vindt, ik volg nu ook een bakkers opleiding.
  Ik zou het super leuk vinden als ik win 😀

 178. Wat leuk!!! Wij bakken graag met ons gezin en onze 4 jarige kanjer bakt maar al te graag mee. Zo leuk om samen te doen en Dr. Oetker werk heerlijk en smaakt goed ;-). Weet zeker dat dit pakket een verrassing zou zijn om uit te mogen pakken!

 179. sharon says:

  ja super leuke actie!
  Komt mooi van pas !
  Mag graag bakken en versieren

 180. Kimberleigh says:

  Ik zou dit zo graag winnen. Ik vind koken vet leuk en ik ben bijna jarig. Als ik win dan kan ik mijn eigen traktatie maken.

  Groetjes,
  Kimberleigh

  • wat zou dit fijn zijn,
   lekker dadelijk op de camping lekkere dingen bakken met de kinderen
   vooral als het buiten slecht weer is en niet buiten kunnen spelen is dit toch een uitkomst

 181. Mara verseijden says:

  ik doe graag mee voor mijn lieve leuke tienerdochter die vind het heerlijk om lekkere dingen te bakken in de keuken, met haar 10 jaar nog onder toezicht, maar ze maakt ondertussen lekkere dingen….

 182. tamara van der werf says:

  Geweldig heerlijk hou van bakken en kokkerellen dus pakket is meer dan welkom kan ik mijn lieve schatje verrassen met een lekkere taart of cake

 183. Sandra says:

  Hoi Annemiek,
  Mijn zoontje en ik zouden het pakket graag winnen om lekkers voor de juffen en meesters op school te bakken. Volgende week is het weer juffen/meester dag en ben al weken bezig met lekkers te plannen. Onze juf doet zo haar best voor onze zoon ( en ook voor de andere kinderen) dat zij wel wat lekkers verdient. Met dit pakket ga ik een dag in de keuken staan en bak voor alle leerkrachten wat lekkers!!

  • Sandra says:

   Dat is ook toevallig, mijn zoon komt net thuis met een briefje over de juffendag. Het thema: Heel NPRS bakt! Maak wat lekkers voor de high tea…
   Nou dr. Oetker, kom maar op, haha.

 184. Willy van Bockel says:

  Dit is echt een fantastisch pakket dat ik kan maken met mijn kleinkinderen
  Mijn kleinzoon is 17 juni jarig dus dat zou helemaal goed uit komen.

 185. Yvonne says:

  Ik bak graag samen met mijn dochtertje van bijna 4 .
  Ze is 22 juni jarig dus dat zou het helemaal geweldig maken.

 186. Yvonne says:

  Wauw, wat een prachtig pakket! Fantastisch voor de kinderen, kunnen ze lekker bakken met hun vriendjes/vriendinnetjes!

 187. Tammy Direks says:

  Ik ga volgende week officieel met zwangerschapsverlof en dan zou zo’n pakket wel welkom zijn. Tijd zat om aan het bakken te gaan. Zit nu al weken thuis met complicaties tijdens deze zwangerschap dus ik vind dat ik het wel verdien om zoveel lekkers te kunnen gaan maken. Kan iedereen die mij geholpen heeft lekker komen proeven.

 188. Marieke Vernig says:

  Wauw! Wat een leuk prijzenpakket!
  Ik zou heel graag mee doen aan de actie!

 189. petra Verbeek says:

  Wij ik een mijn kids vinden het heerlijk om samen te bakken

 190. Ik doe graag mee zodat ik weer met mijn hobby kan beginnen en er flink wat verjaardagen aan zit te komen.

 191. erica says:

  ik doe graag mee voor mijn schoondochter.
  ze heeft te horen gekregen dat ze moet stoppen met school en grote studieschuld en nu is ze snel een baan aan het zoeken maarja dat zit ook niet mee natuurlijk en dan zou dit pakket leuk zijn om haar thuis toch nog een beetje geluk toe de dienen .
  kan ze rustig worden van het bakken na alle stress die ze heeft gehad.

  ik hoop het zo nu maar afwachten tot 16 juni

 192. Sandy says:

  Ik doe graag mee, kan ik lekker met mijn dochtertje gaan bakken!

 193. Ellen says:

  Ik zit veel thuis doordat ik overspannen ben (op 26e jarige leeftijd…). Om toch nog een beetje te ontspannen vind ik het onder andere leuk om te bakken. Taarten, cupcakes, e.d. Het zou daarom super zijn om dit pakket te winnen!

 194. Demi Muller says:

  Een erg leuk pakket samengesteld :D.
  Mijn vriend komt in juli, na 3 maanden, terug vanuit Jordanië, omdat hij bij de luchtmacht zit.
  In die tijd heeft hij geen cake/brownies kunnen eten en leek het mij leuk om hem te verassen als hij weer terug in Nederland is.
  Op deze manier wou ik graag het behalen van mijn diploma vieren, want die is op 23 juni, maar dan zit hij nog in Jordanië en mist hij de uitreiking.

 195. Valerie Nainggolan says:

  Ik hou van bakken!!! mijn appeltaart, (stroopwafel)cake zijn goedgekeurd en voor de komende Vaderdag en verjaardagen wil ik een taart maken!

 196. Angelique says:

  Dat zou echt super leuk zijn als mijn meiden en ik dit pakket zouden winnen. Het liefst doen ze dit iedere dag….lekker bakken in de keuken.
  Ik doe graag mee voor onze drie keukenprinsesjes

 197. Yneke Kramer says:

  Die zou ik graag willen winnen mag graag bakken vooral voor feestjes

 198. Saskia says:

  Ik zou deze dolgraag winnen voor mijn vriendin en ik en onze dochter en zoon (6) die bakken helemaal leuk vinden, en beste vriendjes zijn. kunnen wel met zijn vieren bakken :-).

 199. Nina Spijkers says:

  Ik zou deze pakket graag willen winnen omdat ik van cupcakes en taart maken hou. En er veel mensen jarig zijn in de komende tijd en dan kan ik voor hun lekkere dingen maken!

 200. Carla says:

  Dit zou een geweldig pakket zijn voor ons zoontje! Ons zoontje wil zelf zijn verjaardags lekkernijen maken. Dat moet met Dr Oetker gaan lukken. Hij is dol op chocolade en op zelf bakken.

 201. Verena Schneider says:

  Hoi,

  Ik zou graag dit verwennpakket willen ontvangen zo dat ik samen met mijn dochter die een vervelende periode achter de rug heeft Ff haar gedachten op iets leuks te zetten samen lekker in de keuken staan om dingen te bakken voor ons drieetjes.

  Verena

 202. yvonne de boer says:

  Ja graag we zijn echt bakliefhebbers en met de verjaardagen in verschiet. Zou t geweldig zijn.

 203. kim hanegraaf says:

  Ik doe graag mee omdat mijn kinderen en ik graag samen bakken. En omdat ik zelf groot fan ben van dr. Oetker.

 204. Danielle says:

  Dat zou nog is super zijn ik bak bijna elke week met me kinderen ze vinden het heerlijk en ik zelf vind het nog fijner kan niet veel vanwege mijn spierziekte maar bakken kan ik wel werkt zeer ontspannen al zeg ik het zelf

 205. Francine Meulenberg says:

  Dit zou ik graag winnen omdat ik een dochter en een man heb die dol zijn op chocolade, en ik vind dat zij dit erg verdient hebben.

 206. Lya van Gelder says:

  Heb met de kleinkinderen (4) al vaker cup-cakes
  gebakken.Maar dat er nu ook eetbare vormpjes
  zijn wist ik niet.

 207. Thecla says:

  gemak dient verdient te worden met dit lekkere bak pakket… Niets fijner om de geur van het bakken in je keuken te hebben… En de maand juni zit boordevol verjaardagen dus heerlijk om alles snel te bereid te hebben met een smakelijk en feestelijk eindresultaat…

 208. Ruben says:

  Ik ben een animator in hart en nieren. Hierdoor geef ik tijdens de schoolvakanties allerlei soorten “kamp” aan kinderen van verschillende leeftijden. Deze zomer staat er een dierenkamp, een rolschaatskamp en een dessertenkamp op het programma. Het zou écht super-knetter-de max zijn mocht ik wat extra kunnen doen met die 18 kinderen. Jullie maken dan niet enkel mij blij, maar uiteraard ook die schatjes van 6 tot 9 jaar. Groetjes van uit Gent.

 209. Jaaaa doe graag mee! Lijkt me super om te maken met mijn dochtertjes!

 210. Cobie Dorresteijn says:

  Dit zou ik heel erg leuk vinden voor mijn dochter en kleindochter die samen heel graag bakken. Zij hebben ook al heel wat verwenmuffins samen gemaakt en deze smaakten verrukkelijk! Begin augustus wordt onze kleindochter 5 jaar en dit zou ook een heel leuk verjaardagscadeau kunnen zijn!

 211. Saskia Bosch says:

  Ik doe graag mee zodat ik wat meer samen met mijn dochtertje lekkere dingen kan maken.
  Ze vind het heerlijk om samen cupcakes taartjes en andere dingen te bakken.

 212. melissa siera says:

  Ik doe graag mee. Dan kan ik me lieve vriend verrassen als hij zij verjaardag viert met lekkere baksels en creaties.

 213. erika van koert says:

  Ik doe graag mee. Beide kids zijn bijna jarig dus dan zou zo’n pakket goed uitkomen

 214. Jurriaan Van Der Linden says:

  Heerlijk. Ik doe mee!!!

 215. tamara says:

  Ik doe graag mee voor mijn kindjes. Die houden van bakken. Het zou leuk zijn om samen met hun lekker te gaan bakken! Ook geliked en gedeeld

 216. Oh lekker! Ik doe mee ! 🙂

 217. Jurjen nieboer says:

  Omdat het bakken met mijn neefje en nichtje zo leuk is, daarom zou ik het pakket graag winnen.

 218. marjolein knol says:

  Hallo ik zou graag zo’ n pakket willen willen want dan kunnen we die lekkere taarten met de kinderen van me werk (bso) gaan maken voor de markt die wij aan het organiseren zijn, om geld te verzamelen voor de stichting kwf kankerbestreiding.
  Dat zou echt super zijn!!

 219. Ik doe heel graag mee voor de kindjes waar ik een verwendag voor organiseer op 19 juli. Dit zijn kinderen waarvan de ouders financieel het zeer moeilijk hebben en nooit iets met de kinderen kunnen doen. Het zijn 12 kinderen waar we oa lekkere dingen mee bakken. Wat ze maken krijgen ze mee naar huis. Dit pakket zou geheel aan hun besteed worden. Aangezien we alles op sponser basis doen zou dit een super aanvulling zijn.

 220. Ik wil dit mooie pakket graag winnen omdat ik dol ben op bakken, maar vaak als ik het van plan ben heb ik niet alles in huis en trek ik toch maar weer een gewoon pak koekjes open. Met dit mooie pakket grijp ik voorlopig niet meer mis!

 221. Naomi Blanken says:

  Hoii Annemiek,

  Ik zou graag een pakketje willen winnen om cakejes te bakken met mijn 2 zoontjes! Zij zijn dol op cupcakes bakken en de eetbare vormpjes zou een groot succes zijn voor hun (deze kennen zij nog niet). En dit zou leuk zijn voor thuiskomst van hun papa die nu op uitzending is. Dus dit zou echt een geweldig pakketje zijn om te winnen helaas heb ik geen Facebook dus hoop dat mijn kans nu even groot is.

 222. John Bervoets says:

  Wat zal mijn nichtje blij zijn met de spulletjes , eindelijk bakken met ome Jhon.

 223. kevin gizzie says:

  Ohhh wat een superleuk pakket. Samen met onze jongste, onze kleine kok, mijn hulp in de keuken lekker samen bakken. Voor mama, zus, oma’s, opa’s, voor iedereen die wil komen proeven. Onze kleine man, 4 jaar, vind het echt geweldig om in de keuken bezig te zijn samen met papa. Met dit pakket zijn we heel wat uren zoet en gaan we heel wat plezier hebben samen

 224. ik zou ook graag een pakket willen winnen ik bakt heel graag ook voor andere mensen ik gebrukit altijd dr oetker ik ben er heel tevreden over nder merken vind ik niet zo goed

 225. Roelien Meijer says:

  Ik doe graag mee. Onze kinderen zijn dol op bakken. Vooral onze jongste van 2 jaar. Zodra hij door heeft dat er wat gebakken word staat hij als eerste in de keuken om te komen helpen.

 226. mariella says:

  wil graag mee loten omdat ik het leuk vind om samen met de kids te bakken en me zoon is bijna jarig dus leuk om uit te delen in de klas

 227. Marielle says:

  wat een geweldig pakket! Mijn dochter van 12 is dol op bakken, en op vrijdagmiddag staat hier ook steevast de oven aan. Gezellig samen wat lekkers maken voor het weekend. Met dit pakket kunnen we heel wat uurtjes zoet zijn!

 228. van der aa cindy says:

  ja doe heel graag mee .zou er graag mijn kindjes mee verrassen door er iets lekker mee te maken voor hun

 229. Natasja says:

  Oh ziet er heerlijk uit! Ik maak zeker graag kans. Mijn kinderen (6jr, 4jr en 2jr) helpen graag mee in de keuken. En het allerliefste voor zoete lekkernijen natuurlijk. Dan gaan we samen lekkers maken voor vaderdag en voor juffendag. Dat lijkt ons een superplan! We gaan duimen.
  Op facebook meegedaan; https://www.facebook.com/natasja.vankamphuis/posts/837774269625826

 230. ilonka habing says:

  Wat super leuk ik doe heel graag mee zodat ik gezellig kan bakken met me kinderen 🙂

 231. janneke says:

  Heel graag

 232. Janna says:

  Jaaaaaaaaa, ik doe mee 😀

 233. Monique kooistra says:

  Ik zou het graag winnen om mijn man te verrassen met zijn verjaardag…..

 234. De Kegel Ingrid says:

  Geweldig ik zou het graag winnen om mijn collega’s eens extra te verwennen met een super gebak

 235. Gesa van Sikkelerus says:

  Ik zou dit pakket graag winnen om lekker mee te kunnen bakken als mijn zoon geslaagd is voor zijn HAVO diploma!!

 236. Eline Bakker says:

  Ik zou dit pakket graag winnen! Gaaf zo’n pakket! Ik hou heel veel van bakken, het is mijn beroep en ook voor thuis een grote hobby! Zeer welkom dit pakket!

 237. sandra molendijk says:

  Wow helemaal leuk. Mijn 2 meiden zijn dol op bakken. Bijna elke week staan ze samen in de keuken om iets lekkers te maken voor bij de thee. Deze verwen mixen hebben wij nog niet geprobeerd dus zou gaaf zijn om te winnen.

 238. geweldig ik zou dol graag willen winnen om heerlijk met mijn zoontje een lekkere taart te gaan maken voor de opa s en oma s. wat zou dat gezellig zijn

 239. Lizzy says:

  Wij doen mee! Heerlijk samen bakken met mijn kleine meisje.

 240. Ik zou dit pakket graag willen winnen! Ik hou van bakken en ‘pimp’ graag vanuit een bestaande doos mijn eigen gebak/cupcakes en taartjes. Ik vind dat een bakmix garant staat voor goed gerezen baksels die neutraal maar goed van smaak zijn. Ik experimenteer hier dan graag mee en voeg dingen toe zoals pindakaas, nutella, m&m’s (you name it, I tried it :D). Ik heb de fb geliked.

 241. Siska Kuyper says:

  Ik doe graag mee met deze leuke en lekkere actie. Kan ik weer super smakelijke en mooie dingen mee maken xx Siska

 242. danielle says:

  Zou heel graag mee willen loten.. me kids vinden het geweldig km tebakken. En de mama ook..morge wordt me meisje 6 en ben nu bezig met een stapel taart. En alles met jullie spullen.. en wil met het pakket.wat moois maken voor me ouders een trouwdag. Ze hebben allebei hun baan verloren na heel lang bik het bedrijf te hebben gewerkt me moeder heeft suiker ziekte en me vader heeft een hele goede vriend verloren ..wil ze graag verassen met dit pakket.heel erg bedankt voor het lezen..

 243. Caitlin says:

  Hoi hoi!
  Ik zou dit graag willen winnen, omdat ik zelf erg van bakken hou, maar mijn kado-broertje en kado-zusje vinden dat ook erg leuk! Samen bakken en gezellig versieren naderhand 🙂
  En dan lekker opeten natuurlijk!

 244. becky says:

  Ik wil dit pakket graag winnen omdat ik net verplciht moest stoppen met school en dus niet veel kan doen thuis. Maar lekker bakken is altijd leuk.
  En als ik nu na een sollicitatie een goed bericht heb gehad kan ik iets lekker bakken om het goede nieuws te vieren.

  Dat kan ik nu echt wel gebruiken dus ik houd mijn vingers gekruist

 245. Omdat ik met de buurvrouw al een afspraak heb gemaakt de gember tulband uit t boek wat JIJ gelezen hebt (en ik hoop te winnen ) te maken en mijn kids waarschijnlijk liever een taartje eten uit dit verwen pakket dan de gember tulband

 246. lindsay says:

  Wow, wat een toffe actie.
  Ik en mijn kindjes vinden het super om samen te bakken.
  We proberen dan lekkere en mooie dingen te creëren.
  Dan hebben we eindeloos plezier en daarna kunnen we samen smullen.
  Mijn jongste zoontje is bijna jarig en met dit super pakket zouden we heel veel mooie, lekkere dingen kunnen maken voor op zijn feest.
  Ik doe dus graag mee aan jullie win actie.

 247. vakantie komt er aan, mag 3 maanden geen auto rijden, ideaal om samen te bakken met het zoontje, om samen my time door te brengen. Want wij zijn gek op bakken, en om al de lekkere dingen op te eten.

 248. Trudy says:

  Dit zou super leuk zijn! Bakken doe ik graag. En mijn zoontjes vinden het ook altijd erg leuk om te helpen (vooral beslag opeten ;-))

 249. Wendy says:

  Ik zou dit pakket graag willen winnen. Ik vind het leuk om nieuwe dingen uit te proberen (en dit is nieuw voor mij). Ook vind ik het heel leuk om mensen blij te maken dus ik zou mijn baksels delen met mijn vrienden, familie en collega’s.

 250. Charlotte says:

  Ik zou heel graag dit pakket willen winnen voor mijn dochtertje ! In september wordt ze grote zus en zal er een boel veranderen voor haar ! Daarom voor nu zo veel mogelijk samen leuke dingen doen en samen bakken is daar natuurlijk 1 van ! Mama helpen met mixen en proeven en versieren nou dat vindt ze geen straf !

 251. esther says:

  omdat ik bakken erg leuk vind en mijn zoontje van 5 jaar ook! hij neemt graag iets zelfgebakken mee naar school voor de juf en kinderen.

 252. Annemarie says:

  Leuk voor zoonlief om te bakken! Hij is al een aardig keukenprins aan het worden!

 253. jessica korevaar says:

  Zou zo graag een pakket willen winnen dochterlief is 15-06 jarig manlief 18-06 en onze trouwdag is 17-06 dit jaar 10 jaar getrouwd dus zou zeer welkom zijn. Daarnaast zijn we zoiezo gek op lekkere dingen met elkaar maken bakken en versieren.

Speak Your Mind

*