Witlof tarte tatin

Een feestelijk voorgerecht om te serveren met kerst is deze witlof tarte tatin; gekarameliseerde witlof verpakt in een krokant bladerdeegjasje. Als je wilt kun je de voorbereiding van tevoren doen en de tarte tatins onafgebakken in de koelkast bewaren. Voor serveren hoef je ze dan alleen af te bakken in de oven en mooi op het bord te dresseren. Zie ook onderstaande variatietips!

Thema recepten, Menu, Kerstrecepten, Voorgerecht

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(2 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin