Witte asperges met parmaham, ei en hollandaisesaus

Na een jaar wachten kunnen we eindelijk weer genieten van het witte goud. Hoe eet jij ze het liefst? Ik heb in de loop der jaren al behoorlijk wat aspergegerechten met je gedeeld, maar de klassieke variant met ham, ei en hollandaisesaus blijft toch wel mijn favoriet. Toch geef ik er dit keer een kleine twist aan met krokant uitgebakken parmaham en een gepocheerd ei. De hollandaisesaus maak ik zelf, dat is heel makkelijk en superlekker. Vind je een gepocheerd ei en zelfgemaakte hollandaisesaus toch teveel gedoe, dan kun je ze vervangen door een (zacht) gekookt ei en kant-en-klare hollandaisesaus. Dat is nog steeds genieten. 

Lenterecepten, Seizoen, Thema recepten, Paasrecepten, Hoofdgerecht

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(1 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin