Witte-chocoladeslagroom

Deze witte-chocoladeslagroom komt uit het kookboek Franse taartjes klein en groot (De enige echte van Petit Gâteau). Ik gebruikte hem als vulling voor de vanille-aardbeienrol (recept komt zaterdag online) die ook in dat boek staat en besloot dit recept apart met je te delen. Het is een eenvoudig basisrecept dat je voor veel doeleinden kunt gebruiken. Bijvoorbeeld als vulling voor een biscuitrol, taart of soesjes, of gebruik hem voor een lekker dessert zoals pavlova met vers fruit. Houd er rekening mee dat hij een nacht in de koelkast moet rusten voordat je hem kunt gebruiken. 

Basisrecepten, Thema recepten, Zoete keuken, Valentijnsrecepten, Zoet, Chocolade, Dessert, Gebak

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(7 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin