Woknoedels met kip en bimi

Ik ben dol op wokgerechten die snel klaar, lekker en gezond zijn. Deze Aziatische woknoedels met kip en bimi zet ik regelmatig op tafel. Als variatie vervang ik de bimi door broccoli, sugar snaps of peulen. De kip vervang ik door een vegetarische variant, varkenshaas of biefstuk. Afhankelijk van wat er op dat moment in de winkel ligt of waar ik zin in heb. Waar je ook voor kiest, smullen ga je zeker! 

Wereldgerecht, Slank, Kiprecepten, Aziatische recepten, Snel, Eenpansgerechten, Hoofdgerecht

Reserveer ons nieuwste kookboek: FAMILIEGERECHTEN

Reserveer hier ons nieuwe kookboek FAMILIEGERECHTEN

Medio september komt ons nieuwe kookboek FAMILIEGERECHTEN uit! Reserveer hem nu en hij valt straks als een van de eerste bij jou op de deurmat! 

Bestel nu!

(0 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin