Woknoedels met kip en bimi

Ik ben dol op wokgerechten die snel klaar, lekker en gezond zijn. Deze Aziatische woknoedels met kip en bimi zet ik regelmatig op tafel. Als variatie vervang ik de bimi door broccoli, sugar snaps of peulen. De kip vervang ik door een vegetarische variant, varkenshaas of biefstuk. Afhankelijk van wat er op dat moment in de winkel ligt of waar ik zin in heb. Waar je ook voor kiest, smullen ga je zeker! 

Wereldgerechten, Aziatische recepten, Hoofdgerechten, Eenpansgerechten, Kiprecepten, Slanke recepten, Snelle recepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(0 stemmen)
Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde