Wraprolletje met kalkoenfilet, roomkaas en cranberry

Als je het niet erg vindt ga ik ook gewoon op tweede kerstdag lekker door met het delen van recepten. 🙂 Een lekker hapje kan er altijd wel bij toch? Ik hou het simpel door een heerlijk wraprolletje met je te delen gevuld met roomkaas, kalkoenfilet, cranberry en pistache. Grote kans dat je alle ingrediënten al in huis hebt!

Je maakt deze wraprolletjes in een handomdraai en zet ze daarna weg in de koelkast om op te stijven. Dan in rolletjes snijden en smullen maar! Fijne eerste kerstdag! 

Seizoen, Thema recepten, Herfstrecepten, Kerstrecepten, Oud-en-nieuwrecepten, Winterrecepten, Voor bij de borrel

Ingrediënten

  • 2 grote tortillawraps
  • 100 g roomkaas
  • 25 g gedroogde cranberry
  • 25 g pistache
  • 150 g dungesneden kalkoenfilet
  • 2 handjes rucola, grof gehakt

Verder nodig

  • Vershoudfolie
  • Eventueel leuke (kerst)prikkers

 

Bereiding

Hak de pistache en cranberry’s grof.

Bestrijk de tortillawraps met roomkaas. Beleg met plakjes kalkoenfilet, de gehakte pistache en cranberry’s en wat blaadjes rucola. Rol de wraps strak op.

Rol de wraps in vershoudfolie en draai ze strak dicht als een toffee. Leg ze minimaal een uur in de koelkast om op te stijven. Verwijder het vershoudfolie en snijd de wraps in plakjes. Zet eventueel vast met een leuke prikker.

 

 

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Geen reacties

Verdeel je liefde

Follow on Bloglovin