Yoghurttaart met perzik en pistache

Deze yoghurttaart met perzik en pistache is makkelijk om te maken en het resultaat is heerlijk! Kun je geen perzik vinden? Zie ook onderstaande variatietips!

Gebak, Zoet

Bestel ons nieuwe kookboek: Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN

17 september 2021 is ons nieuwe kookboek uitgekomen! Een bundel met al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Benieuwd? Bestellen kan hier!

Bestel nu!

(10 stemmen)
13 reacties

Verdeel je liefde

 1. Sandra Bakker

  Hoeveel kaloryen zitten er in een punt

 2. Laura

  In een kleinere vorm (20cm) is hij niet gaar geworden in de binnenkant ondanks dat ik er maar 4 perziken in had gedaan i.p.v. 6 en de baktijd verlengd heb. Helaas, ben ook bang dat hij droog wordt aan de buitenkant als ik hem nog langer zou bakken.
  Mocht iemand het gaan maken, dan zou ik dus een grotere bakvorm aanhouden. De smaak is namelijk best oke.
  Groetjes Laura

 3. Hannie

  Hallo.
  Mijn man is diabetisch kan ik nog iets anders doen aan de basterdsuiker?En hoeveel moet ik dan ongeveer gebruiken.
  Het lijkt mij een heerlijke taart.
  B.v.d.

  1. Hoi Hannie, er zijn tegenwoordig genoeg alternatieven voor suiker, maar hierin ben ik geen expert en heb hier geen ervaring mee. Wat gebruik je normaal zelf als alternatief? Dan kun je dat nu ook proberen.

  2. Andra

   Kun je ook perzik uit blik gebruiken?

   1. Dat kan Andra.

    1. Jacqueline

     Als ik het met appel wil maken, zou ik dan het beste een zure of zoete appel kunnen nemen?

     1. Dat is natuurlijk persoonlijke smaak, ik zou kiezen voor een friszure, lichtzoete appel zoals Jonagold of Goudreinet.

 4. Benny

  Hey vraagje hoeveel appels dan idp perziken?

  1. Ik schat dat je aan 2 appels voldoende hebt!

   1. Aletta

    Ik zie 60 gr. zonnebloem olie. Zie wel vaker vloeibare ingrediënten in grammen staan ipv ml.
    maar weegt u dat ook af als gram of kan ik ook 60 ml aanhouden.
    alvast bedankt
    Aletta matheus

    1. Renske

     Hoi Annemiek ik vroeg mij hetzelfde af qua Gr of ml ( zonnebloemolie)mijn beslag was niet schenkbaar …

    2. Hoi Aletta, grammen en ml kunnen soms verschillen. Je moet dus altijd de maateenhoud aanhouden die wordt vemeld, in dit geval grammen.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin