Zalm in citroen-dilleroomsaus

Voor deze zalm in citroen-dillesaus liet ik me inspireren door IKEA waar kant-en-klare zakjes citroen-dillesaus worden verkocht. Ook in hun restaurant staat de zalm met citroen-dillesaus steevast op het menu. Ik krijg er altijd meteen zin in als ik de zakjes saus tegenkom in hun winkel, of het gerecht op de kaart in het restaurant zie staan. Gelukkig kun je de citroen-dillesaus ook heel makkelijk zelf maken, zonder pakje of zakje. Serveer de zalm in citroen-dillesaus met tagliatelle of gebakken aardappeltjes en gesmoorde worteltjes en peulen.

Familiegerechten, Menu, Hoofdgerecht, Visrecepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(10 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin