Zalmcarpaccio

Ben je nog op zoek naar een voorgerecht voor Kerst en ben je dol op zalm? Dan is dit recept voor jou! Een heerlijke zalmcarpaccio met crème fraîche, kruidenolie en een vleugje citrus.

Je kunt de zalmcarpaccio van tevoren al maken op de borden, goed afdekken met vershoudfolie en bewaren op een koele, donkere plek tot gebruik. Moment suprême rooster je alleen nog even wat stokbrood te roosteren om erbij te serveren. Enjoy! 

Thema recepten, Menu, Kerstrecepten, Voorgerecht

Reserveer ons nieuwste kookboek: FAMILIEGERECHTEN

Reserveer hier ons nieuwe kookboek FAMILIEGERECHTEN

Medio september komt ons nieuwe kookboek FAMILIEGERECHTEN uit! Reserveer hem nu en hij valt straks als een van de eerste bij jou op de deurmat! 

Bestel nu!

(0 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin