Zalmcarpaccio

Ben je nog op zoek naar een voorgerecht voor Kerst en ben je dol op zalm? Dan is dit recept voor jou! Een heerlijke zalmcarpaccio met crème fraîche, kruidenolie en een vleugje citrus.

Je kunt de zalmcarpaccio van tevoren al maken op de borden, goed afdekken met vershoudfolie en bewaren op een koele, donkere plek tot gebruik. Moment suprême rooster je alleen nog even wat stokbrood te roosteren om erbij te serveren. Enjoy! 

Thema recepten, Menu, Kerstrecepten, Voorgerecht

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(0 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin