Zalmsalade

Ik heb altijd een blikje zalm in de kelderkast staan om snel wat lekkers te maken. Je kunt er alle kanten mee op. Lekker door een pasta of salade, als topping op de pizza, of maak deze heerlijke zalmsalade voor bij de borrel of lunch. 

Menu, Lunch, Voor bij de borrel

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(7 stemmen)
3 reacties

Verdeel je liefde

  1. anne

    Als je net zo’n hekel hebt als ik aan het schoonmaken van de zalm uit blik: maak de salade met een moot gebakken zalm. Gaat in een moeite door als je toch al zalm eet.

  2. Elly van de Luyster.

    Ik voeg altijd een beetje tomatenketchup toe, lekker en mooi voor de kleur van de salade.

    1. Goed idee Elly! 🙂

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin