Zelfgemaakte saucijzenbroodjes

Een heerlijk en makkelijk recept voor zelfgemaakte saucijzenbroodjes. Gemaakt met krokant bladerdeeg en smeuïg gehakt. Om te voorkomen dat het gehakt droog wordt kies je het beste voor half om half gehakt. Dat is iets vetter dan rundergehakt en blijft lekker smeuïg.

Hartige keuken, Voor bij de borrel

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu alvast reserveren, verwacht vanaf 2-9-2024!

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(30 stemmen)
2 reacties

Deel je reactie

  1. Stef van der berg

    Een draai zout op een halve kilo gehakt lijkt mij nogal een smakeloos recept. Heb je dat echt zo gemaakt?

    1. De oestersaus is ook zout en samen met de ketchup en mosterd genoeg om het gehakt lekker op smaak te brengen. Maar voeg gerust extra zout toe als je dat nodig vindt Stef.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde