Zelfgemaakte vissticks (oven en koekenpan)

Onze dochter is dol op vissticks en ik ben er zelf ook niet vies van. Ik maak ze wel het liefste zelf. Dat is heel makkelijk en een wereld van verschil met kant-en-klaar. Beloofd! Ik gebruik hier stevige witvisfilet voor zoals bijvoorbeeld kabeljauw of pangasius die je goed in staafjes kan snijden. De afsnijdsels die overblijven kun je in een diepvrieszak bewaren in de diepvries en als je er genoeg van hebt gebruiken voor bijvoorbeeld vissoep.

Kinderrecepten, Hoofdgerecht, Visrecepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(3 stemmen)
2 reacties

Verdeel je liefde

  1. ik heb dit gemaakt en het smaakte verrukkelijk
    ik ga het vandaag met kinderen en kleinkinderen eten
    mvg
    Anneke

    1. Leuk om te horen Anneke! 🙂

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin