Mijn 5 favoriete ontbijtrecepten

Mijn 5 favoriete ontbijtrecepten

Een goed ontbijt is het halve werk. Makkelijker gezegd dan gedaan, want ik ben niet echt een ontbijter. Geef mij maar een latte of cappuccino. Toch is een goed ontbijt belangrijk: je lichaam heeft (gezonde) voeding nodig om op te starten. Daarom deel ik vandaag mijn 5 favoriete ontbijtrecepten met je. De enige ontbijtjes waar mijn motor écht warm voor loopt!

Oeuf en cocotte met zalm

Oeuf en cocotte met zalm

Super healthy ontbijt met rijstwafel

Super healthy ontbijt met rijstwafel

Slank & Snel: havermoutshake

Slank & Snel: havermoutshake

Yoghurt met granola en blauwebessencompote

Yoghurt met granola en blauwebessencompote

Mexicaanse ontbijtwrap

Slank & Snel: Mexicaanse ontbijtwrap

Ontbijtrecepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(0 stemmen)
Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde