7x zoet paasrecept

7x zoet paasrecept

Over ruim een week is het Pasen! De aanloop naar Pasen toe vind ik altijd heerlijk. De vrolijke decoraties voor in huis en het allerhande paaslekkers dat verkocht wordt, brengt me elk jaar weer op ideeën om zelf aan de slag te gaan in de keuken. In de loop der jaren heb ik al aardig wat zoete paasrecepten gemaakt en vandaag zet ik zeven favorieten voor je op een rij! In willekeurige volgorde. Welke kies jij?

Heb je een van onderstaande paasrecepten gemaakt? Maak een mooie foto van het resultaat en deel hem op Facebook of Instagram met #keukenliefderecept, of tag me in de foto zodat ik hem kan zien. Vind ik superleuk!

1. Puddingbroodjes met abrikozeneieren

Puddingbroodjes met abrikozeneieren

2. Citroentaart

Frisse citroentaart

3. Advocaat

Video: Advocaat

4. Paascake 

Video: paascake

5. Tiramisu-advocaattaart

Tiramisu-advocaattaart

6. Paas pavlova met lemoncurd

Paas pavlova met lemoncurd

7. Cheesecake cupcakes met paasnestje
Cheesecake cupcakes met paasnestje

Themarecepten, Paasrecepten, Zoete recepten, Gebakrecepten

Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde