Aardappel anders bacon ui

Onlangs kreeg ik de vraag van een lezeres of ik een recept voor aardappel anders wilde delen. Liefst in de smaak bacon ui. Natuurlijk wil ik dat! Vroeger kocht ik deze potten met kant-en-klare gratinsaus regelmatig, maar inmiddels weet ik hoe je hem zelf maakt. Het enige dat je nodig hebt is slagroom! Tijdens het gratineren in de oven dikt de slagroom in en transformeert hij tot smakelijke, romige gratinsaus. Enige dat jij hoeft te doen is wat smaakmakers toevoegen. ?

Lekker met een groene salade en gebakken kip of vis.

Wereldgerecht, Menu, Aardappel en meer, Budget, Hollandse recepten, Ovenrecepten, Vleesrecepten, Hoofdgerecht, Bijgerecht

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(7 stemmen)
Eén reactie

Verdeel je liefde

  1. nel

    ik roerbak spitskool met spekjes en uien dat bij jou recept heerlijk bij bacon met ui

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin