Aardappel anders bacon ui

Onlangs kreeg ik de vraag van een lezeres of ik een recept voor aardappel anders wilde delen. Liefst in de smaak bacon ui. Natuurlijk wil ik dat! Vroeger kocht ik deze potten met kant-en-klare gratinsaus regelmatig, maar inmiddels weet ik hoe je hem zelf maakt. Het enige dat je nodig hebt is slagroom! Tijdens het gratineren in de oven dikt de slagroom in en transformeert hij tot smakelijke, romige gratinsaus. Enige dat jij hoeft te doen is wat smaakmakers toevoegen. ?

Lekker met een groene salade en gebakken kip of vis.

Menu, Ovenschotels, Wereldgerechten, Hollandse recepten, Hoofdgerechten, Budgetrecepten, Ovenrecepten, Vleesrecepten, Bijgerechten, Aardappelrecepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu alvast reserveren, verwacht vanaf 2-9-2024!

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(12 stemmen)
2 reacties

Deel je liefde

  1. Fr

    Hoef je de aardappels eerst niet voor te koken?

  2. nel

    ik roerbak spitskool met spekjes en uien dat bij jou recept heerlijk bij bacon met ui

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde