Aardappelgratin met raclettekaas

Een heerlijke aardappelgratin met zacht smeltende raclettekaas. Lekker met een salade en tafelzuur zoals augurkjes en Amsterdamse uitjes. Je kunt deze aardappelgratin als bijgerecht serveren, maar ook als hoofdgerecht met groenten of vleeswaren erbij. Zie onderstaande tip!

Seizoen, Menu, Aardappel en meer, Herfstrecepten, Ovenrecepten, Vegetarisch, Winterrecepten, Hoofdgerecht, Bijgerecht

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(3 stemmen)
Eén reactie

Verdeel je liefde

  1. Tiny van Laarhoven

    Sorry, veel te vet voor mij. Ik vind trouwens toch dat jij wel erg veel met kaas en vet werkt…

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin