Aardappelgratin met raclettekaas

Een heerlijke aardappelgratin met zacht smeltende raclettekaas. Lekker met een salade en tafelzuur zoals augurkjes en Amsterdamse uitjes. Je kunt deze aardappelgratin als bijgerecht serveren, maar ook als hoofdgerecht met groenten of vleeswaren erbij. Zie onderstaande tip!

Herfstrecepten, Menu, Seizoen, Winterrecepten, Hoofdgerecht, Ovenrecepten, Vegetarisch, Bijgerecht, Aardappel en meer

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(8 stemmen)
Eén reactie

Verdeel je liefde

  1. Tiny van Laarhoven

    Sorry, veel te vet voor mij. Ik vind trouwens toch dat jij wel erg veel met kaas en vet werkt…

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin