Ingrediënten
- 600 g aardappelkroketjes
- 150 g plakjes jong belegen kaas, gehalveerd
- 150 g plakjes gerookt ontbijtspek, gehalveerd
Nodig
- Airfryer (maar kan ook in de oven, dan heb je een bakblik met bakpapier nodig)
Wees gewaarschuwd, deze aardappelkroketjes omwikkeld met kaas en spek zijn verslavend lekker! Wij serveren ze graag bij een stukje vlees of kip en wat groenten, maar je kunt ook als hapje of snack serveren. Geef er dan een dipsaus bij gemaakt van twee delen barbecuesaus en één deel mayonaise.
Je omwikkelt de bevroren aardappelkroketjes met een plakje kaas en een plakjes spek. Vervolgens bak je ze knapperig en goudbruin in de airfryer of oven. De combinatie van zachte aardappelpuree vanbinnen, zacht gesmolten kaas en knapperig spek vanbuiten is verrukkelijk!
Je kunt deze aardappelkroketjes serveren bij de avondmaaltijd, maar ze zijn ook heerijk om als hapje of snack te serveren. Serveer ze dan met een lekkere dipsaus erbij van bijvoorbeeld twee delen barbecuesaus en één deel mayonaise. Of maak een andere lekkere dipsaus naar wens.
Airfryer, Bijgerechten, Voor bij de borrel, Aardappelrecepten
Nodig
Merknamen in dit recept/artikel kunnen afkomstig zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes kunnen affiliate links zijn. Voor meer informatie lees onze voorwaarden.
Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu alvast reserveren, verwacht vanaf 2-9-2024!
Deel je reactie