Aardappels van de barbecue met rozemarijn en knoflook

Ik ben dol op kleine aardappeltjes van de barbecue. Als je ze van tevoren even gaar kookt (dat kan al een dag van tevoren en kook de aardappels het liefst in de schil zodat de smaak behouden blijft) en daarna met wat smaakmakers in een barbecuebakje op de barbecue roostert krijgen ze een verrukkelijke smaak!

Mijn favoriete smaakmakers zijn rozemarijn en knoflook. Door de aardappels eerst voor te garen hebben ze ongeveer dezelfde bereidingstijd als een stukje vlees (zie onderstaande tip), kip of vis van de barbecue. Hoe makkelijk! 

Thema recepten, Seizoen, Barbecuerecepten, Aardappel en meer, Zomerrecepten, Bijgerecht

Bestel ons nieuwe kookboek: Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN

17 september 2021 is ons nieuwe kookboek uitgekomen! Een bundel met al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Benieuwd? Bestellen kan hier!

Bestel nu!

(0 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin