Aardappels van de barbecue met rozemarijn en knoflook

Ik ben dol op kleine aardappeltjes van de barbecue. Als je ze van tevoren even gaar kookt (dat kan al een dag van tevoren en kook de aardappels het liefst in de schil zodat de smaak behouden blijft) en daarna met wat smaakmakers in een barbecuebakje op de barbecue roostert krijgen ze een verrukkelijke smaak!

Mijn favoriete smaakmakers zijn rozemarijn en knoflook. Door de aardappels eerst voor te garen hebben ze ongeveer dezelfde bereidingstijd als een stukje vlees (zie onderstaande tip), kip of vis van de barbecue. Hoe makkelijk! 

Seizoen, Thema recepten, Zomerrecepten, Barbecuerecepten, Bijgerecht, Aardappel en meer

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(0 stemmen)
Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin