Achter de schermen week 35

Elke week gun ik je een kijkje achter de schermen bij KeukenLiefde. Geen gestileerde of opgeleukte foto’s van ons leven maar rauw beeldmateriaal, KeukenLiefde unplugged dus … komt ie!

Wil je niks missen? Volg ons live op Instagram! Heb je zelf ook een leuke foto gemaakt van een KeukenLiefde-gerecht? Deel hem dan op Instagram onder vermelding van #keukenliefde. Je foto wordt dan automatisch vertoond op de KeukenLiefde-homepage!

Maandag

Oeps, ik vergat een foto te maken van ons avondeten. Was ook niet zo spannend. We aten een kliekje bami goreng van zondag.

Dinsdag

Filmdag! Ik neem drie nieuwe kookvideo’s op: guacamole, pittige tortilla chips en komkommersalade.

De recepten ga ik snel met je delen. Aanstaande zaterdag als eerste de komkommersalade!

Na het opnemen van de video’s maak ik een grote pan bolognesesaus voor het avondeten. Ik laat hem uren zachtjes pruttelen, totdat het gehakt superzacht is en de saus bijna helemaal is ingekookt.

Als al het werk gedaan is, strijk ik neer in de tuin met … jawel, met een Aperol Spritz!

Als Johan thuis is volgt hij mijn voorbeeld.

’s Avonds eten we macaroni bolognese.

Achter de schermen week 35

Woensdag

Ik duik vroeg de keuken in om een lekker taartje te bakken: worteltaart met MonChou-topping! Naast appeltaart mijn favoriete baksel!

Achter de schermen week 35

Als El uit school is, eten we samen een stukje taart in de tuin.

Achter de schermen week 35

’s Avonds eten we wederom macaroni bolognese met de komkommersalade van dinsdag erbij.

Achter de schermen week 35

Donderdag

Johan en ik gaan vanavond naar Eindhoven om een hapje te eten en om naar de voetbalwedstrijd Nederland – Griekenland te kijken. We gaan om vijf uur ’s avonds weg. Mijn ouders komen op Ella-Marie passen. Voordat Johan en ik weggaan, maak ik een Thaise vissoep voor ze klaar die ze straks kunnen eten.

Johan en ik eten in Eindhoven bij Restaurant 1910. Dikke aanrader!

Vrijdag

Vandaag staat er pasta pesto met kip op het menu. Jam! Maar voordat we aan tafel gaan, chillen we eerst weer even in de tuin.

Zaterdag

We eten de overgebleven vissoep als lunch. Zonder vis, want die is op, maar hij smaakt er niet minder om.

Achter de schermen week 35

Ella-Marie gaat een nachtje logeren bij mijn schoonouders, want Johan en ik hebben ’s avonds een feestje. Mijn ouders zijn ook op het feest. Een avondje goed gezelschap, lekker eten en drinken en een dansje op de dansvloer. Genieten!

Zondag

’s Avonds blijft er een vriendin eten. We stallen de tafel uit met tortillawraps, krokante kipstukjes, blokjes komkommer, tomaat, rode ui, mais, sla, geraspte kaas en frietjes. Iedereen kan zijn eigen wrap beleggen en oprollen. Smullen maar!

Achter de schermen week 35 Achter de schermen week 35

Dat was het weer voor deze week.

Volg je mij al op YouTube? Elke zaterdag deel ik daar een nieuwe kookvideo met je! Abonneer je hier! (Het is gratis en uitschrijven kan op ieder moment)

Een kijkje in de keuken, Inspiratie

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde