Achter de schermen week 47

Achter de schermen week 47

Elke week gun ik je een kijkje achter de schermen bij KeukenLiefde. Geen gestileerde of opgeleukte foto’s van ons leven maar rauw beeldmateriaal, KeukenLiefde unplugged dus … komt ie!

Wil je niks missen? Volg ons live op Instagram! Heb je zelf ook een leuke foto gemaakt van een KeukenLiefde-gerecht? Deel hem dan op Instagram onder vermelding van #keukenliefde. Je foto wordt dan automatisch vertoond op de KeukenLiefde-homepage!

Maandag

Johan kookt vandaag met kliekjes. We hebben nog twee hamburgers in de koelkast liggen die hij bakt, hij gooit wat frietjes in de oven en maakt een lekkere salade met croutons van oud brood.

Dinsdag

Ik maak ’s avonds spaghetti carbonara. Dit maak ik regelmatig als ik geen tijd of zin heb om boodschappen te doen — alle ingrediënten heb ik standaard in huis.

Achter de schermen week 47

Woensdag

Ik maak bladerdeegtwisters voor een nieuwe campagne die binnenkort online komt.

Als Ella-Marie ’s middags thuis is nemen we samen twee kookvideo’s op voor sinterklaas: chocoladeflikken met strooigoed en truffelnoten tiramisu. Het recept voor de chocoladeflikken staat al online, de truffelnoten tiramisu deel ik aankomende zaterdag met je.

Voor het avondeten maak ik een grote pan mihoen met gehakt waar we twee dagen van kunnen eten.

Vrijdag

Omdat ik graag de koelkast, dievries en kelderkast wat leger zie, ga ik op speurtocht naar ingrediënten voor het avondeten. Ik vind een halve zak aardappels, een grote pot doperwten en wortels en een pond rundergehakt. Ik maak er een lekkere ovenschotel (een variatie op deze ovenschotel) mee met aardappelpuree.

Op de een of andere manier lukt het me nooit om ovenschotels niet over te laten lopen.

Zaterdag

Ella-Marie is vandaag ziek thuis. We ontbijten samen met eierbakjes en geroosterd brood uit de oven.

Achter de schermen week 47

Ik heb al tijden zin in deze appeltaart en besluit er een te bakken. Ella-Marie mag zich uitleven op de bovenkant en steekt sterretjes uit het deeg.

Johan duikt ’s middags de tuin in en Ella-Marie voelt zich fit genoeg om een rondje te fietsen op haar nieuwe fiets.

’s Avonds eten we de overgebleven ovenschotel van gisteren.

Zondag

Ik ontbijt met appeltaart. Yes!

Achter de schermen week 47

’s Avonds kookt Johan weer. Hij maakt het favoriete maaltje van Ella-Marie: wraps met krokante kip, guacamole, sla, witte kool, tomaatjes, lente ui en Twister Fries.

Achter de schermen week 47

Dat was het weer voor deze week!

Ga jij ook iets lekkers koken?

Deel een foto van jouw gerecht op InstagramFacebook, of Twitter met #keukenliefde. (Als je dit op Instagram doet wordt je foto automatisch vertoond op onze homepage in de rechter side bar.) Ik kijk ernaar uit om te zien wat voor lekkers jij op tafel tovert!

Volg je mij ook op YouTube? Elke zaterdag deel ik daar een nieuwe kookvideo met je! Abonneer je hier! (Het is gratis en uitschrijven kan op ieder moment.)

Een kijkje in de keuken, Inspiratie

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu alvast reserveren, verwacht vanaf 2-9-2024!

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde