Achter de schermen week 45

Achter de schermen week 45

Elke week gun ik je een kijkje achter de schermen bij KeukenLiefde. Geen gestileerde of opgeleukte foto’s van ons leven maar rauw beeldmateriaal, KeukenLiefde unplugged dus … komt ie!

Wil je niks missen? Volg ons live op Instagram! Heb je zelf ook een leuke foto gemaakt van een KeukenLiefde-gerecht? Deel hem dan op Instagram onder vermelding van #keukenliefde. Je foto wordt dan automatisch vertoond op de KeukenLiefde-homepage!

Maandag

Ik ga aan de slag met dit schatje om te oefenen voor de Kenwood Christmas Battle volgende week (vandaag als je dit leest!) in Restaurant Fifteen in Amsterdam. Samen met Claartje en Suzanne zit ik in team Comfort dat moet strijden tegen team Healthy om het lekkerste driegangenkerstdiner te maken met behulp van de Kenwood Chef Titanium. Tijdens de battle volgende week zal er een stempagina geopend worden en wordt er een heuse Kenwood Chef Titanium onder de stemmers verloot! Dat wil je dus niet missen!

week-45-0555

Ik mag volgende week het hoofdgerecht maken en ga thuis alvast oefenen. Ik ben erg blij met het resultaat! Helaas kunnen we overmorgen pas proeven. Tegen de tijd dat ik klaar ben is het buiten al donker en heb ik geen goed licht meer om foto’s te maken van het eindresultaat. Omdat ik morgen een afspraak buiten de deur heb, kan ik het gerecht overmorgen pas afbakken en er foto’s van maken. Ik wikkel het gerecht goed in vershoudfolie en bewaar het zolang in de koelkast.

Daarna maak ik een snelle spaghetti carbonara met spinazie en chorizo voor het avondeten.

week-45-0531

Dinsdag

Ik vertrek al vroeg naar de Keuken Kampioen in Zaandam om mee te doen aan de Keuken Kampioen Gehaktbal Battle! Samen met foodbloggers Betty, Reny en Tamara strijden we om de titel De lekkerste gehaktbal! We maken allemaal twee gehaktbalrecepten en uiteindelijk mag er van elke blogger één gehaktbalrecept door naar de Battle. (Binnenkort vertel ik je meer over de Gehaktbal Battle en deel ik het recept waarmee ik strijd om de titel, maar ik kan alvast verklappen dat er een supervette winactie aan gekoppeld is!) Ik maakte trouwens gehaktballen parmigiano en gehaktballen in biersaus. Welke bal heeft jouw voorkeur?

Of stel ik nu een hele moeilijke vraag? 😉 Binnenkort verklap ik welk balrecept doorgaat naar de battle!

Als ik ’s avonds thuiskom heb ik niet zoveel zin meer om te koken. Huh? Ja, ik ben ook maar een mens. 🙂 Dochterlief heeft al gegeten bij mijn schoonouders en als ze ’s avonds op bed ligt maken Johan en ik een klein borrelplankje als avondeten. Bitterballen en mini-croquemonsieurs. Oeps …

week-45-0554 week-45-0552

Woensdag

Eindelijk kan ik mijn hoofdgerecht voor de Christmas Battle afbakken en proeven! Je moet nog even wachten op het recept maar hier in huize Verweij is het alvast een grote kersthit!

Donderdag

Kliekjesdiner! Bestaat er iets lekkerders dan dat?

week-45-0577

Morgen bestaat KeukenLiefde precies vier jaar maar omdat Johan en ik morgen deelnemen aan een persreis en dochterlief een paar dagen niet zien proosten we er vandaag vast op. In vier jaar tijd van nul naar 350.000 unieke bezoekers per maand: dat mag je best vieren toch?

week-45-0576

Vrijdag 

Johan en ik zijn uitgenodigd door Gelderse Streken voor een culinaire persreis door Gelderland. Om vijf uur ’s avonds checken we samen met een groep bloggers in bij het Bilderberg Hotel in Oosterbeek. Zondagavond gaan we weer naar huis. Binnenkort vertel ik je in een uitgebreid artikel meer over onze culinaire avonturen. Het was supergezellig en lekker!

Dat was het weer voor deze week!

Ga jij ook iets lekkers koken?

Deel een foto van jouw gerecht op InstagramFacebook, of Twitter met #keukenliefde. (Als je dit op Instagram doet wordt je foto automatisch vertoond op onze homepage in de rechter side bar.) Ik kijk ernaar uit om te zien wat voor lekkers jij op tafel tovert!

Volg je mij ook op YouTube? Elke zaterdag deel ik daar een nieuwe kookvideo met je! Abonneer je hier! (Het is gratis en uitschrijven kan op ieder moment.)

Een kijkje in de keuken, Inspiratie

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde