Andijviesalade met krieltjes en casselerib

Rauwe andijviesalade is een van mijn favoriete andijviebereidingen. De licht bittere andijviesmaak komt in deze salade met krieltjes en casselerib goed tot zijn recht. Ik maak de salade smeuïg met een romig mosterdsausje. De gekookte eitjes maken het smulfeest compleet.

Ik serveer hem lauwwarm als lichte avondmaaltijd, maar je kunt hem ook koud als lunch eten, of in de zomer als bijgerecht bij de barbecue serveren.

Menu, Hoofdgerechten, Vleesrecepten, Salades

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu alvast reserveren, verwacht vanaf 2-9-2024!

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(5 stemmen)
Geen reacties

Deel je reactie

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde