Andijviesalade met krieltjes en casselerib

Rauwe andijviesalade is een van mijn favoriete andijviebereidingen. De licht bittere andijviesmaak komt in deze salade met krieltjes en casselerib goed tot zijn recht. Ik maak de salade smeuïg met een romig mosterdsausje. De gekookte eitjes maken het smulfeest compleet.

Ik serveer hem lauwwarm als lichte avondmaaltijd, maar je kunt hem ook koud als lunch eten, of in de zomer als bijgerecht bij de barbecue serveren.

Menu, Hoofdgerecht, Vleesrecepten, Salades

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(5 stemmen)
Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin