Aspergesoep met ei en parmaham

Een romige aspergesoep met stukjes witte asperge, hardgekookt ei en krokante parmaham. De eerste stap van dit recept kun je al een dag van tevoren maken. Zo zet je deze soep op de dag zelf in een handomdraai op tafel. Serveer hem als voorgerecht, of als hoofdgerecht eventueel met wat knapperig brood erbij. 

Lenterecepten, Menu, Seizoen, Thema recepten, Soep

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(4 stemmen)
Eén reactie

Verdeel je liefde

  1. laura

    Heerlijke soep die nog is makkelijk te maken is.
    Komt hier zeker vaker op tafel!!

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin