Aspergesoep met ei en parmaham

Een romige aspergesoep met stukjes witte asperge, hardgekookt ei en krokante parmaham. De eerste stap van dit recept kun je al een dag van tevoren maken. Zo zet je deze soep op de dag zelf in een handomdraai op tafel. Serveer hem als voorgerecht, of als hoofdgerecht eventueel met wat knapperig brood erbij. 

Lenterecepten, Menu, Seizoensrecepten, Themarecepten, Soeprecepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu alvast reserveren, verwacht vanaf 2-9-2024!

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(6 stemmen)
Eén reactie

Deel je liefde

  1. laura

    Heerlijke soep die nog is makkelijk te maken is.
    Komt hier zeker vaker op tafel!!

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde