Bagel met zalm en bieslookroomkaas

Deze belegde bagel met gerookte zalm en zelfgemaakte bieslookroomkaas is het perfecte lunchgerecht! 

Wereldgerecht, Amerikaanse recepten, Lunch

Ingrediënten

  • 1 bagel
  • 2 el Philadelphia roomkaas
  • 1 el crème fraîche
  • Verse bieslook
  • Zout en peper uit de molen
  • 2 plakken gerookte zalm
  • Paar slablaadjes
  • 1/4 rode ui, in ringen gesneden

Bereiding

Verwarm de bagel zoals omschreven staat op de verpakking. Roer de roomkaas, crème fraîche en bieslook door elkaar en breng op smaak met peper en zout.

Snijd de bagel doormidden en besmeer beide helften met de bieslookroomkaas. Beleg de onderste helft van de bagel met sla, zalm en rode ui en leg de bovenkant van de bagel erbovenop.

Reserveer ons nieuwste kookboek: FAMILIEGERECHTEN

Reserveer hier ons nieuwe kookboek FAMILIEGERECHTEN

Medio september komt ons nieuwe kookboek FAMILIEGERECHTEN uit! Reserveer hem nu en hij valt straks als een van de eerste bij jou op de deurmat! 

Bestel nu!

(0 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin