Basisrecept soezen

Dit is een heerlijk en eenvoudig basisrecept voor de allerlekkerste soezen. Je kunt zowel kleine als grote soezen maken met het beslag. Vul ze met stijfgeklopte slagroom voor het geliefde slagroomsoesje of probeer eens een hartige vulling zoals zalm- of hammousse. Lekker als borrelhapje! Dit recept is voldoende voor circa 40 kleine soesjes.

Basisrecepten, Wereldgerecht, Zoete keuken, Hollandse recepten, Zoet, Dessert, Gebak

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(0 stemmen)
2 reacties

Verdeel je liefde

  1. Denise

    De soesjes waren heerlijk! Ik heb ze gevuld met zalmsalade, serranoham met roomkaas en scampi met een lookmarinade (allemaal zelf gemaakt!) Ik weet nu al wat ik als borrelhapje ga geven met Pasen! ?

    1. Oooh, dat klinkt heerlijk Denise!! 🙂

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin