Basisrecept sushirijst

Wij zijn dol op sushi en zetten het regelmatig op tafel. Heel soms koop ik wel eens een sushiverpakking in de winkel, maar meestal maken we de sushi zelf. Dat is een stuk voordeliger en je kunt zelf de vulling bepalen. Moeilijk is het helemaal niet om sushi te maken, je hebt alleen een beetje geduld nodig omdat de sushirijst afgekoeld moet zijn voordat je hem kunt verwerken. In totaal ben je ongeveer een uurtje bezig (met afkoelen erbij) voordat je de sushi kunt gaan maken. Het maken van de sushirollen is zo gebeurd, zeker met de sushimaker (bazooka); hiermee maak je in een handomdraai de perfecte sushirol.

Hartige keuken, Basisrecepten, Wereldgerecht, Aziatische recepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(0 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin