Basisrecept sushirijst

Wij zijn dol op sushi en zetten het regelmatig op tafel. Heel soms koop ik wel eens een sushiverpakking in de winkel, maar meestal maken we de sushi zelf. Dat is een stuk voordeliger en je kunt zelf de vulling bepalen. Moeilijk is het helemaal niet om sushi te maken, je hebt alleen een beetje geduld nodig omdat de sushirijst afgekoeld moet zijn voordat je hem kunt verwerken. In totaal ben je ongeveer een uurtje bezig (met afkoelen erbij) voordat je de sushi kunt gaan maken. Het maken van de sushirollen is zo gebeurd, zeker met de sushimaker (bazooka); hiermee maak je in een handomdraai de perfecte sushirol.

Basisrecepten, Wereldgerecht, Aziatische recepten, Hartige keuken

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(0 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin