Beef teriyaki

Deze beef teriyaki is favoriet bij dochterlief. Niet zo gek, want de smaken zijn licht en tegelijkertijd complex en verfijnd. Het loont absoluut de moeite om zelf teriyakisaus te maken. Dat is gebeurd in 5 minuten en veel lekkerder dan de kant-en-klare variant. Bovendien kun je dan zelf bepalen hoe zoet je hem maakt. Ik serveer de beef teriyaki graag met rijst omdat je de teriyakisaus dan lekker door je rijst kan roeren. Verder voeg ik asperge-broccoli toe en rode paprika vanwege de kleur en een heerlijke bite. 

Wereldgerecht, Aziatische recepten, Hoofdgerecht, Vleesrecepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(2 stemmen)
2 reacties

Verdeel je liefde

  1. Tanjakr

    Heerlijk miste alleen wat peper en zout. En Varkenshaas is ook een goed idee zeg.

  2. Vanessa

    Gisteren gemaakt. In plaats van biefstuk heb ik varkenshaas gebruikt. Was ZO maar oh ZO lekker. Dank je wel voor her recept.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin