Best bekeken recepten week 5

Best bekeken recepten week 5-

Ga er maar eens goed voor zitten, schenk jezelf wat te drinken in en zak lekker onderuit. Elke zondag presenteer ik de best bekeken recepten van de afgelopen week. Kies je favoriete gerecht en tover het zo mogelijk vandaag nog op tafel!

De ovenschotels met prei en broccoli waren afgelopen week favoriet en ook de babi pangang mag wederom niet ontbreken. Nieuwkomers in deze lijst zijn de knoflooksaus en Mexicaanse wraps. Ik begrijp het maar al te goed. Heb jij ze al gemaakt? Ze zijn waanzinnig lekker! 

Ovenschotel met prei en gehakt

Ovenschotel met prei en gehakt

Broccoli ovenschotel met kip champignons en krieltjes

Broccoli-ovenschotel met kip, champignons en krieltjes

Zelfgemaakte babi pangang

Zelfgemaakte babi pangang

Zelfgemaakte knoflooksaus

Best bekeken recepten, Inspiratie

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

Eén reactie

Verdeel je liefde

  1. J. van Belzen

    broccoli kip ovenschotel. Heerlijk!!!
    deze week gemaakt.

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin