Broodje hamburger buffet

Vorige week dinsdag was Ella-Marie jarig en staken we ’s avonds de barbecue aan voor een broodje hamburger buffet. Zeker als je meerdere eters krijgt is dat superhandig. Je kunt alle ingrediënten van tevoren al snijden en afgedekt in bakjes klaarzetten. Moment suprême hoef je alleen maar de hamburgers te bakken en kan iedereen zijn eigen broodje hamburger beleggen. Makkelijk, gezellig en superlekker!

Reken op circa 2 hamburgers per persoon voor volwassenen en 1 hamburger per persoon voor (kleine) kinderen. Wij serveerden er frietjes bij uit de Airfryer maar dit kun je ook nog verder uitbreiden met salades. Verder hadden we een koeltas gevuld met water en ijs voor flesjes drinken.

Seizoensrecepten, Wereldgerechten, Zomerrecepten, Amerikaanse recepten, Hoofdgerechten, Vleesrecepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu alvast reserveren, verwacht vanaf 2-9-2024!

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(2 stemmen)
4 reacties

Deel je liefde

  1. Tineke

    Wat voor kaas gebruik je hierbij? En kun je die er koud opdoen?

    1. Hoi Tineke, kies een kaas die jezelf lekker vindt, maar liefst wel kaas die goed smelt. Bijvoorbeeld Goudse jong belegen of cheddar kaas. Man en dochter leggen hier graag een plakje nep-smeltcheddar op hun burger. Warm en koud kan allebei, net wat jezelf het lekkerst vindt. Ik leg de kaas altijd de laatste minuut op de burger als hij nog op de grill ligt omdat ik het lekker vind als de kaas smelt.

  2. Ivy

    We aten gisteren hetzelfde! Lekker gezellig om de week mee af te sluiten. Peuter stelde voor dat de.vokgende keer ook mooi maïskolven op de BBQ kunnen. Gaan we doen! Ik haal overigens hamburgerbroodjes en die gril ik even op de BBQ, vind ik nog lekkerder!

    1. Haha, wat een goed idee van de peuter! 🙂 En de broodjes even kort grillen maakt het inderdaad nog lekkerder!

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde