Broodje visstick met remouladesaus

Broodje visstick met remouladesaus

Geen zin om lang in de keuken te staan, maar wel iets lekkers eten? Makkelijker dan dit broodje visstick wordt het (bijna) niet. Je kunt vissticks natuurlijk zelf maken door visfilet te paneren, of je gebruikt kant-en-klare vissticks voor in de oven. Lekker makkelijk, want je hebt geen afwas. De remouladesaus maak je natuurlijk wel zelf. Dan kun je toch nog zeggen: “kijk eens hoe lekker ik heb gekookt!”

Hoofdgerecht voor 1 persoon

Ingrediënten

  • 1 Italiaanse bol
  • 2 flinke el remouladesaus
  • 2 blaadjes little gem
  • 1 plakje cheddar
  • 3 vissticks
  • 2 plakken tomaat
  • Paar rode ui ringen

Bereiding
Bereid de vissticks volgens de omschrijving op de verpakking of maak ze zelf door reepjes visfilet te paneren. Snijd de Italiaanse bol open en grill beide helften even in een grillpan of in de oven, totdat het brood licht kleurt.

Besmeer beide helften van het brood met een eetlepel remouladesaus. Beleg de onderste helft van de bol met sla, cheddar, vissticks, tomaat, rode ui en dek af met de bovenste helft van de bol.

Broodje visstick met remouladesaus

Eet smakelijk!

Visrecepten, Snel, Hoofdgerecht

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(1 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin