Chinees gehakt met doperwtjes

Dit gerecht is ideaal om te maken als je weinig tijd hebt om te koken en toch iets lekkers wilt eten. Het gehakt wordt eerst rul en goudbruin gebakken in de wok en daarna voeg je de zelfgemaakte woksaus toe. De doperwtjes geven kleur aan het gerecht en een lekkere bite.

Ik serveer dit Chinees gehakt met doperwtjes graag met rijst en wat frisse rauwkost zoals geraspte wortel en komkommer. Ook radijsjes en avocado smaken hier lekker bij. Zie ook onderstaande variatietips.

Wereldgerecht, Menu, Aziatische recepten, Hoofdgerecht, Eenpansgerechten, Snel, Vleesrecepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(5 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin