Bestel ons nieuwe kookboek: Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN

17 september 2021 is ons nieuwe kookboek uitgekomen! Een bundel met al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Benieuwd? Bestellen kan hier!

Bestel nu!

(1 stemmen)
7 reacties

Verdeel je liefde

 1. Geralda

  Ik had een reuze courgette, die heb ik geraspt en wat zout over gestrooid, en laten staan. Daarna uitgeknepen, dan heb je veel minder vocht in je cake. Ik vond de cake welk wat flauw, ik doe er de volgende keer met tomaat en feta in. Want die proefde ik nauwelijks. Maar dat komt misschien omdat er zoveel courgette in zat.

 2. Sylvia

  Heb er een plakje van genomen en erg lekker, maar mijn vraag is. Kan je die invriezen en hoelang kan je hem zo bewaren?

  1. Hoi Sylvia, ik heb daar zelf geen ervaring mee dus weet niet zeker hoe het uitpakt als je hem invriest. Ik denk dat het wel kan. Zou hem dan wel al in plakjes gesneden invriezen.

   1. Barbara Oostdam

    Invriezen in plakjes gaat prima, ik doe dit met hartige en zoete cake.
    Gr. Barbara

    1. Henny

     Dit is echt lekker en vult goed. Komt zeker vaker op ons menu.

 3. Lieke

  Gisteren courgettebrood gebakken. Het heeft anderhalf uur in de oven gestaan, waarvan het laatste kwartier op hetelucht, om het brood gaar te krijgen. Nadat het uit de oven kwam zakte het brood in.
  Het brood smaakt prima, alleen vast en klef van binnen. Het lijkt of er te veel vocht in het deeg zit, waardoor het zo slecht gaar werd. Wat kan ik de volgende keer anders doen om dit te voorkomen?

  1. Hoi Lieke, als de binnenkant klef is vanbinnen is de cake nog niet gaar, daarom zakt hij ook in. Ik zou als tip geven om hem de volgende keer langer in de oven te laten staan. Bij mij was de cake na 45 minuten goed maar elke oven werkt anders. Het kan dus goed zijn dat hij bij jou wat langer in de oven moet.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin