Currysaus (curry kruiden ketchup)

Deze kruidige currysaus is de zelfgemaakte variant van de bekende curry kruiden ketchup die je in de supermarkt koopt. In Duitsland mag hij niet ontbreken bij de curryworst, maar ook bij een sappige gehaktbal of de Hollandse frikandel is hij niet te versmaden. Ook heerlijk om tijdens de barbecue op tafel te zetten.

Bewaar hem na het maken in een goed afgesloten pot of fles in de koelkast. Hij is dan zeker een week houdbaar.

Basisrecepten, Wereldgerecht, Sauzen, Duitse recepten, Hartige keuken

Reserveer ons nieuwste kookboek: FAMILIEGERECHTEN

Reserveer hier ons nieuwe kookboek FAMILIEGERECHTEN

Medio september komt ons nieuwe kookboek FAMILIEGERECHTEN uit! Reserveer hem nu en hij valt straks als een van de eerste bij jou op de deurmat! 

Bestel nu!

(3 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin