Currysaus (curry kruiden ketchup)

Deze kruidige currysaus is de zelfgemaakte variant van de bekende curry kruiden ketchup die je in de supermarkt koopt. In Duitsland mag hij niet ontbreken bij de curryworst, maar ook bij een sappige gehaktbal of de Hollandse frikandel is hij niet te versmaden. Ook heerlijk om tijdens de barbecue op tafel te zetten.

Bewaar hem na het maken in een goed afgesloten pot of fles in de koelkast. Hij is dan zeker een week houdbaar.

Basisrecepten, Hartige keuken, Sauzen en dips, Wereldgerecht, Duitse recepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(7 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin