Driegangen kerstmenu vis

Driegangen kerstmenu vis

Is jouw tafel dit jaar gedekt voor een gezellig kerstdiner met vrienden of familie? Dan kun je misschien wel wat inspiratie gebruiken. Ik vind het heerlijk om een kerstmenu samen te stellen en begin vaak al weken van tevoren met het samenstellen van een menu. Natuurlijk wil je graag dat iedereen het eten lust en lekker vindt. Om je te inspireren heb ik deze keer een heerlijk driegangen kerstmenu samengesteld met vis als hoofdgerecht. Bonus! Alle gerechten in dit menu kun je van tevoren al maken zodat een stressvrije kerst gegarandeerd is.

Wil je liever een andere samenstelling van het kerstmenu? Hier vind je alle kerstmenu’s op Keukenliefde. Of stel zelf een lekker menu samen en neus hier door alle kerstrecepten. Er zit vast iets lekkers voor je tussen!

In de aanloop naar kerst ga ik ook nog drie lekkere kerstrecepten met je delen die samen een heerlijk driegangen kerstmenu met vlees in de hoofdrol vormen. Wat kun je verwachten? Als voorgerecht tomatentartaar met burrata (16 december online), als hoofdgerecht ossenhaas met truffeljus (20 december online) en als dessert vanille-ijs met warme kersen en chocolade (21 december online).

Driegangen kerstmenu vis

❤️ Heldere bouillon met sterretjes

Een heldere bouillon gevuld met verse groenten (prei, wortel en doperwten) en sterretjes van ei.

Heldere bouillon met eisterren

❤️ Zalm in bladerdeeg

Sappige zalmfilet met romige spinazie in een krokant bladerdeegjasje. Lekker om te serveren met hollandaisesaus, geroosterde krieltjes of aardappelkroketjes. Groenten die lekker zijn om hierbij te serveren zijn spinazie à la crème, gebakken champignons en peultjes.

Zalm met spinazie in bladerdeeg

❤️ Frambozenmousse dessertglaasjes

Een feestelijk dessert in een glaasje met een bodem van verkruimelde lange vingers en luchtige frambozenmousse. Gegarneerd met vers fruit en poedersuiker.

Frambozenmousse toetje met lange vingers

Menu's, Kerstrecepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu alvast reserveren, verwacht vanaf 2-9-2024!

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(0 stemmen)
Eén reactie

Deel je liefde

  1. Sonja

    Hoe open ik de recepten van het kerstmenu vis? Als ik klik op de titel gebeurt er niets.

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde